Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Alapíthatnál pártot. Lehetne a neve "A Vegytiszta Magyarországért" vagy hasonló 😀 1 szavatod biztosan lenne tőlem. Talán még Humi és Laci is csatlakozna.
Ha így megy tovább, akkor a héten, vagy a jövő héten ki kell állniuk és csinálni valamit. Vargáék is új költségvetést csinálnak, nekik se mindegy, hogy 400 vagy 500 ez euró...
Forintnak kampo. Intervenciora sincs mar valuta. Koszonjuk Matolcsy, ahogy tegnapelott irtam, szabad palyat nyitott a shortosoknak. Elment az esze, higy ilyen bejelentest tesz. Meg ha le is allitja a lamatemelest, akkor legalabb hallgatott volna rola
Én NDX-re nem láttam erste certit. Egy kis forint shortom van kipróbálás gyanánt, de ennyire nem vagyok bátor(nem értek annyira hozzá, mint az ide írogatók).
Én egy részéből fizikai aranyat vettem (nem sokat), esetleg várd meg a sell-off végét, és lehet, hogy ott jó lesz OTP felpattanásba betenni, én ezen gondolkozom a másik részével kapcsolatban.
Kiváncsi lennék a véleményetekre. Holnap jár le egy nagyobb összegem állampapírban, ez a portfólióm kötvény része volt. A többi része ETF-ben és cashben (euróban) van jelenleg. Mit csinálnátok az eddig állampapírban lévő HUFfal?
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen