Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Tényleg nem akarom ezt folytani, de az igazi profik nem "jósolják", hanem tudják, hogy ott lesz az árfolyam, majdhogynem kétely nélkül, amiről te beszélsz, az határok közötti találgatás, kívánom neked, hogy egyszer tapasztald meg a különbséget. :-)
a tapasztaltak nem előrejelzésekre (jóslásokra) kereskednek, hanem, mondjuk, támasz, ellenállás szintekre, amik szűk stoppal megjátszhatók, de most olyan titkot árultam el, ami több év kereskedés eredménye, teszteld ki magad! sok sikert :))
Nem beszélünk, de igazad van, nekem sincs hozzá kedvem! :-)
Törölt felhasználó2022. 08. 02. 21:55
Jaj nem hiszem el hogy folyton ezeket a vitázasokat kell olvasni a kőkemény gazdasági fontos megnyilatkozások közepette... nem hiszem el.. nyafi nyafi.. 🤣🤣🤣 humi tegyél rendet 🤣🤣🤣
Itt van néhány ügyes ember, de azt a tűpontos estimatet nem tudják megcsinálni. Visszatérve az előző kommentemhez: te nem láttál olyat, amikor valaki tűpontosan ért hozzá, ez már nem az én hibám.
Nem értem, hogy hogy jönnek ide a piacok...itt senki nem ért hozzá, maximum ügyesebben találgatnak, mint én, mert hosszabb ideje vannak benne, és egy kicsit több tapasztalatuk van, így már alapvető hibákat nem követnek el, mint én, és ezért érdemes néha figyelni őket. A szakmabeliek értenek hozzá. Egyszer nézd meg, hogy az milyen, amikor itt a fél fórum 150-es olajat vár 1 hét múlva, és 2 héttel előtte megmondják neked, hogy XOM-ot majd 80-nál kell venni, és nem hiszed el, de 20%-ot esik néhány nap alatt, és ott lesz az árfolyam 1-2 dolláros eltéréssel.
Igen atyám. Az 3% felett emelkedett. De az SP500 vix 23.4 korul van es az meg csak 2.4%korul emelkedett. De az emelkedest nem értem 😉. Amugy atyam, kerdezni.akartam, hogy on tenyleg pap-e? Vagy csak álca. A masik kérdésem, a parokia hol latja 1 ev mulva az indexeket, érzésre. Hisz a jovot csak isten tudhatja. De tippelni gondolom szabad:)
Tudod Kriszti volt egy delszlav haboru. Ahol a Koszovoiak autonomiat koveteletek, es szakadarkodni kezdtek. Mert rosszul huztak.meg a hatarokat. Szerbeknek nem tetszett lottek a szakadarokat, a NATO (usa)pedig beavatkozott, az albanok oldalan. Es biztositotta a kivalasukat Jelcin tok hulye ,alkoholista, báb volt. Ott is.rosszul huztak.meg a hatarokat, a 94 ben, senki se ervenyesitette akkor aznorosz kisebbseg erdekeit, mert akinek kellett volna Jelcin usa báb, tok reszeg volt folyamatosan. E Donbasszban is szakadarkodni kezdtek, az (albanok), oroszok. Erre az ukranok,(szerbek) ölni kezdtek az orosz szakadarokat,(albanok) erre vonatkozó ismeretanyag, googli, youtubon (2015-2021) bar 80% nem elerheto mar mert toroltek. Erre pedig a NATO beavatkozott, es a (szerbek) Ukran vezetés elleneben, es segitett kialakitani az (koszovoi alban) Donbasszi orosz autonomiat. Ja, nem........🤣. Sőt tamogatni kezdte fegyverrel a (szerbeket)ukranokat, a szakadarok ellen. Sot az azovosokat, akik bizonyos ,bizonyitott ! nagyon csunya dolgok elkovetese miatt penzugyi, es egyebb szankcios listan szereplo szervezet volt eveken at, a haboru elott ,az usa torolte.a listarol, hogy lehessen penzugyileg tamogatni őket! Ugye milyen erdekes???😉 Ekvalens, tokeletes pelda a kettos mercere! Szoval itten nincsennek jo fiuk vagy rossz fiuk , erdekek vannak. Es Európa, annyira elhagyta, a sajat erdekeit, hogy kevesebb mint egy even belul ugy kiverzik gazdasagilag teljesen, mint a marha a kosher vágason, usa erdekeinek szolgalataban, ez nem mese vagy konteo. Ez a kokemeny rogvalosag lesz .Most ezt nehezen hinni, de be fog kovetkezni . Fix. Ui:a zarojelek, az analog parhuzam miatt van. Hogy mily erdekes. Itt , a koszovoiak peldaja miatt az orosz szakadarokat kellett volna tamogatni az autonomiaban elvileg!! De ezzel.ellentetesen cselekszik a NATO(usa)
Gondoltam, hogy megírom nekik a lentieket, de már nincs hozzá erőm: a múltkor FF topikban már az emberkéket helyretettem, amikor a menekült ukrán nőkkel viccelődtek, ma Barnabás miatt, de most elfáradtam, lélekben nincs hozzá bátorságom, hogy 30 emberrel küzdjek. Most már tényleg off vége, meg lehet, hogy nekem is mára. :-)
Egyszer valaki azt mondta, hogy az ember attól ember, hogy szélsőségek határozzák meg: képes a legnagyobb együttérzést tanusítani (compassion szót használták), és legkegyetlenebbül is viselkedni. Minden estre az itt hősködő embereknek néha adnék egy-egy jó pofont, hogy nőjjenek már fel egy kicsit: menjenek önkénteskedjenek, ha ennyi erejük van, adományozzanak valamit, ha mást nem, akkor az Auchan pontjaikat, vagy legalább imádkozzanak az emberekért.
Azt kell észrevenni, amit mondasz: Hogy ül a pár fejes a fűtött palotában majd kitalálják, hogy egy olyan sakkjátszmába fognak a másikkal, ahol élő embereket használnak bábuknak úgy, hogy egyrészt propagandával a másik ellen hangolják, másrészt, hazaszeretet meg hazavédelem szavak mögé háborúzni küldenek olyan "kitétellel", hogy ha nem mész, akkor börtönbe kerülsz/kivégzünk. Azt van azt gondolom a legjobban ellened, aki a háborúba kényszerít.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen