Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Nem is azt írtam hogy ilyen egyszerű.....! Pont erre gondoltam, amikor azt írtam h beáldozza őket a saját vezetésük. . Tudod, a multkoriban Placi azt írta nem részletez így este, mert két hölgy is van a társaságban.....annyira, de annyira jólesett! Pontosan tudom miket írt volna. Na ezért szeretem ezt és a másik topikot! Értelmes, inteligens és jóérzésű fiúk ezek mind!! . Az egyik nagyim azt mondta, amikor én kb hét éves voltam, ha mégegyszer háború lenne, előtte Ő öngyilkos lenne. Meg azt, hogy addig ..........a nőket amikor már meghaltak, de még meleg volt a testük. Igen, egy életre megjegyeztem. Meg azt is, hogy a nagyapám elszökött a seregből, hetekig bújkált, nem evett. Úgy szökött haza gyalog, az éhhalál szélén. Nagyon hálás voltam neki, annyira szerettem, olyan jó hogy volt nekem! Már akkor is azt gondoltam, milyen okos volt nagyapó hogy hazajött és nem ment a frontra! . Annyit tennék hozzá, hogy a maguk a katonák is aldozatok.-Jellemzően! . Életek munkája, felépített cégek, házak lakások, összegyüjtött ingóságok, apák, anyák, gyerekek, testvérek, nagypapák és nagymamák vesznek el, vagy siratják a családjukat . Egy percig sem gondolom h "ilyen egyszerű" Azt viszont tartom, hogy csak magam tudok magamon segíteni. Ami az érzékenységből, avagy az eszem miatt hátrány, az ilyen helyzetben előny. Ugyanis engem nem vezet meg, egy politikus se!
Törölt felhasználó2022. 08. 02. 20:40
Vannak fityesz szavazók is. Róluk ne is beszéljünk... 🤣🤣🤣
Off: Nem leszek népszerű, és nem is szoktam abba a topikba járni, de itt borzasztóan sok ember a fotelből filozofál, és élesen bírál dolgokat anélkül, hogy valaha is a közelében lett volna. Egy ártatlanabb témában, pl a Külföldön élni jobb topikban olyan emberek oktattak ki, aki az évi 1x 2 hét nyaraláson kívül (valószínűleg az is max Európában) soha nem hagyták el a Mo táblát. Itt könnyen beszélnek az emberek, Mo NATO tag, ettől van egy biztonságérzetünk... egyelőre, sorkatonaság nincs, egy pillanatra sem érzik a bőrükön az egészet, még gondolatban sem. Off vége.
Valahol igazad van, de nem mindigy ilyen egyszerű, ha megnézed sok ember otthon marad a félig lebombázott házában, mert nincs pénze arra, hogy elmeneküljön...
Elkezdtem írni a mit miértet, nem is lényeg.....komolyan szörnyű átlátni és érteni a mögöttes érdekeket. . Igen! Minden és mindenki életéért kár. Értelmetlen a háború az egyén szempontjából! Feláldozza őket a saját vezetésük, mint birkákat a vágóhídon :((( . Amit megtanultam, ha én nem menedzselem az életemet, akkor más nem fogja. Azaz ha csak sodródok, majd én is egy beáldozható birka leszek.
Nem olvastam végig az előzményeket, de ma nekem is volt egy ilyen élményem. FF-ben ott volt Barnabás, aki érdekes, jó és hasznos grafikonokat osztott meg, erre két szuperintelligens ember (akik semmit nem osztottak meg) elzavarták elég csúnyán. Szóval, szerintük néhány fugra öntelt ömlengése arról, hogy ma +20%nyerőjük van RIG-en value added információ. Én ma őket osztottam ki, ő pedig azóta sem írt, pedig új dolgokat tanultam tőle. :-(
Ma én is beírtam az orosz-ukránba, nem is tetszett. Megkérdeztem traktorost, hogy mi értelme van savazni mindenkit ? Leírta, neki ez szórakozás.....😳🙄🙄 Szegény ember, hát mit lehet kezdeni, ha valakinek ennyi jut csak az életében ?! Nem is válaszoltam. Minek....?! Sok hülyét kell így is olvasni-átgörgetni. Eszembe jutott amit minap írtál valakinek: " lebecsülöd az emberi butaságot" :))) . A backtest topikban is van egy versenyző, aki rendszeresen jön és végig minuszol "mindegykit". Eleinte furcsálltam, de bánja a fene! Lényeg hogy ilyen értelmes, intelligens, humoros emberek írásait olvashatom! Tényleg felemelő!
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen