Ha lesz vmi ötpárti kamukormány, kereszténydemokraták kommunista v@lagat nyalva, csakazértis a választók ellen, az pontosan meg fogja mutatni, micsoda diktatúra van a kontinensen. A következő tartományi választásnál majd figyelembe veszi mindenki :)
"A megkérdezettek közel kétharmada szerint az amerikai gazdaság rossz irányba halad, 57 százalék pedig úgy érzi, hogy rosszabb anyagi helyzetben van Trump elnöksége alatt. Egy hónappal korábban még 53 százalék mondta ugyanezt. A republikánus választók körében is látványosan csökkent az elnök gazdaságpolitikájának támogatottsága, mindössze 53 százalék elégedett azzal, ahogyan Trump a munkahelyek és a gazdaság kérdését kezeli." ____ Úgy néz ki, itt sem sikerült csodát csinálni, pedig a bjútiful vámok, a MAGA, a globális háttérhatalmak felszámolása ,meg a szövetségek felrúgása annyira de annyira jó ötletnek tűnt...de sebaj, pörög a családi biznisz, tömik a zsebet véres pénzzel,aztán majd maximum megtámadják még egyszer a Capitoliumot, merthát a konzervatív-széljobb már csak ilyen elfogadó politikai közösség :D
"Persze, nyugodtan. 🙂 Ha rákérdezel, újra megnézem a legfrissebb állást, és összevetem a korábbival, hogy mi változott.És igen, jól érezted: furcsa lett volna, ha magamtól a háttérben figyelem a választást. 😄"
"Vártuk a behívót, nem jött. Vártuk az 1000 forintos benzin árat, nem jött. Kikészítettem a pénzemet az ukránoknak, azért se jöttek. Főztem kávét a migránsoknak, nem jöttek. Elajándékoztam a macskákat, hogy jön a macska adó, nem jött. Vártam, hogy megvonják a nyugdíjat, az se. Vártuk a többkulcsos adót, az se. Vártuk, hogy majd harcol értünk a parlamentben, az se. Nem értek semmit, Orbán úr ... "
És kurvára egy ruszki bábnak kellett intézni a 10 millás hitelt egy magyar bankból, de szerencsére orbán nem ruszki báb. VOXnál is hasonló problémák lehettek, hogy kormányzatilag megfojtották az ellenzéket,oda is kicsit beavatkozott a dagadék,mert rántottak a pórázon egyet... :) Látom,nem sikerült eltávolodni,gyorsan letelt a sohanapján, emigrán IT fiúcska.
Esetleg tedd fel ezt a kérdést a FF topikban. vagy oda nem mered,mert azonnal leoltanak, hogy ruszki propagandista vagy,ahogy a multkor? :D Amúgy nem értem, ha 2015ben a fagyiárus 100 forintért adta a fagyit, akkor most miért adja 600ért,és miért nem adja mondjuk 150ért... Majd a végére a gázolajat bekeverted a gáz kérdésbe, de segítek, nem a tiszás gázolaj van 700ért,mert a tisza egy párt, a Mol meg az,akitől jó eséllyel mindenki veszi a gázolajat. Hernádi biztos elmondja, hogy azért,mert egyrészt a ruszkiknál is dizel export tilalom van,meg kb dízel válság,másrészt meg továbbra is Irán, illetve az olaj árak. Hát ezért. Továbbra is szólhatnál Putyinnak, hogy esetleg legyen végre békapárti, és kössön békét így 4.5 év után,mert messze van már a 3 nap,ami Kijevre volt szánva.
Asszem valamit én is kibontok, nagyon izgalmas. Ha nem lesz meg a többség, akkor a ronggyá vert CDU összeállhat mindenkivel, beleértve a kommunistákat, na ilyen még a kalendáriumban sem vót, asszem. Na de vmi ilyesmi volt a franciáknál. Csak azt nem demokráciának hívják.
"„A NATO tagországok nincsenek felkészülve a drónháborúra. Pont.” — Magyar.Brovdi Róbert, az ukrán Pilótanélküli Rendszerek Erőinek parancsnoka elmondta, hogy Ukrajna máris olyan valóságban él, amelyre Európa nagy része még mindig nincs felkészülve: naponta több száz Shahed drón, és közben több irányból érkező, több tucat fegyvert felvonultató rakétatámadások.Szerinte a világon egyetlen gazdaság sem bírná ki, ha kizárólag hagyományos légvédelmi rendszerekkel próbálná lelőni egy ilyen mennyiségű drónt.„Kijev három nap alatt soha nem fog elesni. De nem vagyok biztos benne, hogy a balti államok egy nap alatt nem esnek el” – mondta Magyar.A drónokat nevezte a fő fenyegetésnek: „A drónok a harmadik évezred igazi pestisei. Ez nem túlzás. A számok is ezt bizonyítják.”Fő következtetése pedig még keményebb volt: „A NATO partnerországok komolyan túlbecsülik saját felkészültségüket a drónháborúval kapcsolatban." ___ Volt itt olyan siránkozás, hogy majd honnan lesz ember a tankokba,repülőkbe...hát oda sehonnan.
Furcsa, hogy egyszer sem olvastam tőled, globális háttérhatalmakat, szivárványt, ukránbérencet,meg a többit. Értelmes írás. Képben vagyok pár országgal,egyébként egyelőre itthon is nyugi van a főbb vendégmunkás gyűjtőkben. A filippínók okésak. A kérdés, hogy így marad e ez... Bár arra nem kaptam továbbra sem megoldást, hogy az AfD esetleg miként kivánja kezelni a már ottlévő arabokat,rosszarcokat. Mert az oké, hogy határ lezár. és azok,akik ott vannak? De majd megkérdezem a chatgpt-t. A németek amúgy ott hibáztak, hogy rámentek az egyedüli olcsó energiára, az oroszra, és ez egy ideig ment is, csak aztán amikor kiépült a függőség, akkor jött az, hogy ezt vissza is lehetett rájuk fordítani. Elbaszott energiapolitika, ami az egész EU-ra kihatott,de mondjuk az is politikai öngyilkosság lett volna, ha a valaki azt mondja, hogy oké, azért vegyünk innen is valamit,vagy éíptsünk,akkor is, ha drágább. Ez lesz az emberiség nagy veszte. Sohasem elég a profit. Amúgy ha nagyon ravasz ruszki lennék, anno biztosan a német zöldeket (is) támogattam volna a helyükben. Szépen térdeltessék le az erőműveket,aztán jöhet a cumi,miután ott állnak letolt gatyával. De így is sikerült. Győri Audi sanszos, hogy bezár, az csak úgy a magyar ipar 5-10 százaléka volt minimum saccra.
Akkor van megfizethető energia, ha úgy ahogy helyesen gondolod több alternatíva van. Ezért írtam, hogy vicc amit a németeknél művelnek.
Nézd a migráns dolog valamikor teljesen rendben volt. Akkoriban az telepedhetett le valahol, aki dolgozni ment és nem azzal foglalkozott, hogyan tegye tönkre az adott társadalmakat. Még nálunk is voltak egyetemisták, akik tanultak, aztán vagy hazamentek vagy itt maradtak. Nem volt ezzel semmi probléma.
Kaliforniában például tudod kik dolgoznak? A Fülöp-szigetekről érkeznek. Dolgoznak, keresztények, nincsenek olyan alapvető problémák mint Európában.
Nos remélem nálunk nem lesznek migráns gondok, de alapvetően írásban kérdezném tőlük, hogy van-e problémájuk országunk történelmével, vallásával , kultúrájával és ha véletlenül lenne ilyen valamikor, akkor melyik országba szeretnének továbbmenni. Nyilván az illető ország biztonsági garanciájával engedném a letelepedést. Azt, hogy a németek mit csináljanak, azt nem tudom, az ő országuk. Mi lezártuk a határt és nix áthaladás.
Nekem egyébként oké az atomenergia, kivéve, ha 10 évig csak egy gödröt ásunk, de közben csengetjük a hitelt a ruszkiknak. De amúgy tényleg oké. A német példát elsőre is értettem, nem kellett magyarázni.(nem nekem magyaráztad,vágom) Szuperzöld sem vagyok.
Btw, ukrajnát akkor most az USA és a ruszkik fogják kirabolni, az Eu támogatja őket, de az nem helyes, ha az USA karol fel valakit,miután egy náci diktátoruk volt,és elbuktatk, az helyes? vagy mindenhol csak üzleti érdek van inkább,nem?
OROSZ-UKRÁN háború