Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Fsociety
Fsociety vasárnap, 16:25
"Mostantól kezdve minden, Irán érdekeit és biztonságát érintő támadás gyorsabb, súlyosabb és fájdalmasabb válaszreakciót fog kiváltani".
_____
 Lehet emelni a tétet a végtelenségig,vagy el kell engedni a háborút,a narancsfejű népszerűsége igy is a beka segge alatt van,nagy vesztenivalója nincs. Persze ha elore menekülés van,az más kérdés, ahogy az izraeli havernak sincs nagyon mas opciója. Hajra bekepartiak!😀
Fsociety
Fsociety vasárnap, 16:16
Előzmény: #84454  GrizzlyG
Kene egy szeljobber népirtás megint,es megvan oldva a probléma. Hajra AfD!
Murdoch vasárnap, 16:02
Nem véletlenül mondták Trumpék, hogy a 24. órában van a kontinens. Szerintem a 25.-ben, az biztos, hogy katasztrófális a helyzet. És azért ennek van egy kőkemény biztonságpolitikai része, kivel fognak majd tárgyalni a yenkik, ha majd iszlamista hátterű döntéshozók lepik el a nyugati kormányokat...
Murdoch vasárnap, 15:58
Előzmény: #84455  keeper
Igen, ez pontosan így van. Na de csak addig tudják finanszírozni a németek az eus bizniszt, amig van/volt miből. Ha nagyon megreccsen a német GDP,  akkor majd nézhet mindenki ki a fejéből. Azért valahogy baromi jó, hogy a franciák is a megengedett eus államháztartási hiány gyakorlatilag a duplájánál vannak. 
Az tuti, hogy az AFD keze is meg lesz kötve, meg azért akármi is lesz a mai választáson, messze van az országos szintű fölény. Recseg-ropog itt minden, de azért Ukrajnával van elfoglalva az eu, na ja, el kell venni a fókuszt a káoszról.
keeper vasárnap, 15:48

"Ja, sehogy egyébként. Nem fog segíteni, csak egy érdekes kísérlet, hogy 80 év agymosás után, hogyan ébredezik a német nép"
Amilyen ütemben fogy a pénzük....sajnos nem elég gyorsan, így mire ráébrednek, hogy mi a helyzet, már tálalják őket....
keeper vasárnap, 15:46
Előzmény: #84452  Murdoch

"Az AFD meg visszahozná a német márkát, ami a kontinens egyik legerősebb valutája volt."
Az orosz és USA exportpiac kilőve, a gyártási költségek a magas energia és szállítmányozái árak miatt folyamatosan emelkednek (a fizetésekkel együtt), Kínába és ázsiába nem tudnak még labdába se rúgni, a többi exportpiacon meg vagy a USA vagy a Kínai termékek vannak ömlesztve. Szerintem erre már esély sincs.
.
"Meg tipliznének az EU-ból, jó, hát ettől még nagyon messze vannak,"
Főleg hogy az összes mediterrán ország államadósságát ők finanszírozzák....
.
Közben:
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20260906/tortenelmi-melypontra-zuhant-trump-tamogatottsaga-860746
Már csak a pár MAGA-s maradt....engem az lep meg, hogy még van hova esnie.... a másik baj, hogy az utódja sem fog tudni irányt változtatni....Vance állítólag már nem akar indulni Trump után, mert biztos megbukna....
GrizzlyG
GrizzlyG vasárnap, 15:41
Előzmény: #84447  keeper
Ja, sehogy egyébként. Nem fog segíteni, csak egy érdekes kísérlet, hogy 80 év agymosás után, hogyan ébredezik a német nép. Még egy utolsó kísérlet, mielőtt kalifátussá válnak, mint a britek.
Ott a kisebbség védelemnek már az őslakosokat illene védeni. 
Fsociety
Fsociety vasárnap, 15:39
Előzmény: #84452  Murdoch
Orosz megrendelés az egész,orosz érdekeket szolgálnak. Szep lesz,ha az Usa utan majd a Nemetek is beallnak a ruszki sorba. Aztan persze ébredéskor már késő lesz 😀
Murdoch vasárnap, 15:37
Előzmény: #84447  keeper
Merzék nagyjából egy dologra fókuszálnak, pénzgyártás, gigahitelek. És ugye ez volt talán a legnagyobb választási hazugságuk, ami miatt részben betelt a pohár. Mármint hogy marad az adósságfék.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20250314/megszuletett-a-tortenelmi-dontes-nemetorszag-enged-az-adossagfeken-747727
Csak időt húznak, hogy maradjanak hatalmon. Na ja, csak a Volkswagennél lesz egy százezres elbocsátás. Az AFD meg visszahozná a német márkát, ami a kontinens egyik legerősebb valutája volt. Meg tipliznének az EU-ból, jó, hát ettől még nagyon messze vannak, szerintem most az eus hatalmi elit teljes gőzzel fog a megsemmítísükre fókuszálni.
Fsociety
Fsociety vasárnap, 15:34
Előzmény: #84448  Murdoch
Mondjuk ha ismernéd ennek a hátterét,mint bármi másnak,akkor nem egy vélemény buborekban élnél.  
Murdoch vasárnap, 15:28
Előzmény: #84445  Dehogynincs
Csak vázoltam egyféle kimeneteli lehetőséget. A harctéri realitásokat nézve. Nem kell mást belelátni, legalább annyira nehezen viselem az eus mainstream sajtó agyament hazugságait, hogy rommá keresse magát a fegyveripar, mint mondjuk a neres korrupciót. Ennyi. 
keeper vasárnap, 15:27
Előzmény: #84448  Murdoch
XD That's rich....
Murdoch vasárnap, 15:23
Előzmény: #84446  Fsociety
Sajnos nincs más hátra, mint hogy idézzem a topikos önéletrajzodból, amit utoljára a modik írtak neked:
"Panaszkodhatsz és jelentgethetsz naphosszat bárkit, mert szerinted nem mond igazat - nem fogjuk kitiltani. Azért van a fórum, hogy az emberek véleményt cseréljenek, vitatkozzanak.
Ha pedig nem érted, hogy a primitív személyeskedés miért nem egy kategória azzal, hogy valaki esetleg butaságokat beszél, nem való neked a fórum és jobb, ha más helyet keresel."
Osztom a véleményüket, nyilvánvalóan egy a mások ellentétes véleményét nem elviselő, feljelentgetős szerzet vagy, megírták már neked nem egyszer, hogy kívül tágasabb. Szemlátomást így is van. És zártam a dolgot, neked is viszlát sohanapján.
keeper vasárnap, 15:23
Előzmény: #84435  GrizzlyG

És ez hogy fogja őket kihúzni abból a helyzetből, amiben most vannak?
Az energetika a franciák és a lengyelek kezében van. A tökeiket meg szorongatja az USA meg a vazallusa (EU).
A szankciók továbbra is érvényben maradnak, így a gépjárműexportnak és az olcsó energiának továbbra is lőttek.
Itt van egy kijelölt út, azt fogja végigtolni az EU, ha meg lesznek ilyen renitensek, azokat ellehetelenítik vagy megzsarolják.
Ez már egy visszafordíthatatlan folyamat, csak az ottani 2 biteseket etetik vele, hogy nincsen semmi probléma:
https://www.vg.hu/vilaggazdasag-magyar-gazdasag/2026/09/gyori-audi-gyar-volkswagen-nemet-sajto-magyar-bezar
Merkel mutti elintézte nekik, az atomerőművek szétverését, a bevándorlást és a háborút, remélem emelnek majd neki szobrot....
Fsociety
Fsociety vasárnap, 14:16
Előzmény: #84444  Murdoch
Szerencsére te,akinek belefér a zsidózás,te nem.. egyébként erre van a moderátor,mar ha lenne. Minden masodik mondatod haburoparti szivarvanyos liberalis ukranberencezes valamilyen random verzioja,legalabb ekkora arcod ne legyen már. Az,hogy nem tiltanak ki,az a moderálás színvonalát mutatja. Es akkor még. Robben vyerek őrjöngéseit fel sem hoztam,aki minden kommentjeben elmondta,h utaljunk Ukrajnanak, és menjünk a frontra..az volt ám a nívó....
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 14:04
Előzmény: #84443  Murdoch
A királyi többest veled együtt értem.
#84434-ben te is hisztit jósolsz. Az orosz győzelem utáni nyugati hisztit.
A "csak ne legyen a végén hiszti" azt jelenti, hogy elkerülhetetlenül hiszti lesz a végén. Ahogy a "szép dolog, mondhatom" is azt jelenti, hogy nem szép dolog.
Murdoch vasárnap, 13:59
Előzmény: #84442  Fsociety
Figyelj, te úgy zizzensz vissza a 30 napos kényszerpihenőkről, hogy instant nekiállsz ruszkibérencezni mindenkit is. Igen, a fradi b közép szintje lesz a fórum, te is tehetsz róla. 
Murdoch vasárnap, 13:55
Előzmény: #84439  Dehogynincs
A királyi többest ugye nem Elekkel együtt érted, hiszen ő most írta, még a Krím is ki lesz pucolva, na ja. 
Azt meg már most borítékolom, ha teljesen szét is verik az oroszok az egész Ukrajnát, akkor is az lesz a nyugati kommunkáció, hogy nyertünk. 'Megállítottuk' az oroszokat az EU határánál, vagy vmi. 
És csak zárójelben jegyzem meg, most betojtak a britek, mert leesett pár mondat a Falkland-szigetek kapcsán ilyen-olyan fórumon. Az egy fél krímnyi terület, csupán 13000 km-re van Londontól, de ugyebár majd jól megmagyarázzátok, hogy mit keresnek ott a britek, az oroszok meg kussoljanak a szomszédos oroszlakta Krím esetében. '82-ben kihúzták a xarból a yenkik a briteket, na de ez nem biztos, hogy most is így lesz. 
Fsociety
Fsociety vasárnap, 13:49
Előzmény: #84441  Murdoch
Nem nagyon érted...ha kiveszed a moderációt,mehet a zsidozas,nacizas,kurva anyazas,az egy szép nemzethy szinvonalat fog eredményezni. Fradi B közép szintje lesz a PF fórum? Bar mondjuk ehhez erdemi moderáció is kéne,nem az,ami itt van,illetve nincs. Mondjuk én nem zsetonert vagyok itt,ez annak fáj,aki viszont azért,mert az regelhet be 5 masik simkartyaval,hogy teljesitse a kvótát. Na mindegy.
Murdoch vasárnap, 13:44
Előzmény: #84437  Fsociety
Már írtam, soha nem nyomkodtam a felkiáltójelet, emlékeim szerint soha nem nyomtam negatívra sem. Nem érdekel, nekem az óvoda. 
+ Azért nem számít, mert anonim az egész, ha nekiáll egy nicknév nácizni, vagy putyinbérencezni, hát mit érdekel. Lehet, hogy egy féleszű bereggelt éppen, vagy be van állva, mint a gerely, hát ez is mit számít. 
Aztán be is fejeztem, nem is érdemes tovább ragozni.

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek