Az M. nevezetű látván, hogy mindig nagy kudarccal jön ki a velem való vitákból, az a nagy ötlete jött, hogy nem válaszol. Ez jobb is nekem, nem kell tovább folytatnom egy sehoca se vezető diskurzust egy propagandistával.
Átlátszó süket duma a lebukás enyhítésére. Látod, hogy tényleg az oroszok mellett állsz per pillanat is, de mondanod kellett valamit! Érted, ember! Én is tudok ilyen ál megdöbbenőset dobbantani.
Ember! Próbáld már értelmezni az adott helyzetet! Ma 2026.aug.9-e van. Holnap pedig 2026.aug.10-e lesz.
Hiába próbálsz beállítani bárkit is valamilyen látszatra, ne hidd, hogy elhiszem, hogy pl. te ilyen vagy olyan barát vagy. Ez nem fog menni. Érdekesebb lenne, ha leírnád, hogy szerinted mit kellene holnaptól tenniük!
Nem hakniznak náci kollaboránsokkal. Egy katonai szervezetnek adott a 2. VH-ban az oroszok ellen (is) harcoló banderista kitüntetést. Nem kellett volna, de ez nem jelenti azt, amit te állítasz.
Te nem vagy oroszbarát, ugye? Szerinted itt kezdődik a dolog. . "Ukrajna belekezdett az orosz finomítók felszámolásába." Még véletlenül se úgy kezdődött, hogy az oroszok 4.5 éve bombázzák az ukrán infrastruktúráját! Szomorú, hogy tán észre se veszed az elfogultságodat.
Aki egyébként anno védelmi miniszterként az oroszoktól rettegve építette le a német hadsereget. https://24.hu/kulfold/2019/07/03/von-der-leyen-europai-bizottsag-botrany-nemetorszag/ “A német hadsereg jelenlegi állapota történelmi távlatokból nézve nevetséges. Negyedmillió katona szolgál a kötelékben, de a haderő inkább hasonlít önkéntes tűzoltóegyletre, mint Európa egyik legkomolyabb haderejére. A hadsereg állapotáról az mond el a legtöbbet, hogy a 68 Tiger helikopter alig 20 százaléka röpképes, a 136 Eurofighter repülőgépből pedig csak 30 százalék lenne képes felszállni…” Ők így rettegtek a krimi annexio után az orosz birodalmi törekvésektől.
Ezt gyerekkoromban tanultam, miszerint "Neked is ez a véleményed ugye?". Nem igazán értettem, hogyan lehet ennyi okos ember egy helyen. Aztán kiderült, hogy egy dolgot harsogtak, 100-ra pedig nem gondoltak. Jól érezték magukat, amíg valakik finanszírozták őket. Aztán elfogyott a pénz és előkerültek emberek, akiknek eszébe jutott a másik száz dolog is.
A dollármilliárdos ukrán korrupciót is elintézte annyival, hogy Zéék itt a nagy háborús zűrzavarban nem tudtak mindenre figyelni. Ennyi. Hát oké. És kötelező lelkesedni egy olyan rezsimért, akik nyiltan náci kollaboránsokkal hakniznak. Ebbe igencsak bele fog reccsenni az EU, ha így megy tovább minden, a lengyelek nem botot fognak tolni a küllők közé, hanem mamutfenyőt. https://www.pravda.com.ua/eng/news/2026/07/27/8046103/index.amp
Én egyébként nem aggódok, mert Vonderführer posztolta, hogy minden rendben lesz. Még pár milliárdot kell ide-oda utalni, néhány 100 kg-os illegális aranyszállítmány ide-oda és mindenki a pénzénél van. Szláva kokain.
Látod pont ez a nagyszerű az életben. Egyáltalán nem kell ugyanúgy látnunk a dolgokat. Így kaphatunk olyan információkat, amikre egyáltalán nem gondolunk. Márpedig ez a fejlődés alapja.
Ebben a háborúban a mindennapok szabályai tűntek el. Miért is? Mert senkinek sem ugyanazok a mindennapjai, mint ami békeidőben volt. Párbeszéd helyett lövik egymást. Mindkettő ugyanazt mondja, miszerint nem lehet a másikkal beszélni. Meddig fogják lőni egymást? Senki sem tudja. De mindenkinek meg van a véleménye róla.
Ukrajna belekezdett az orosz finomítók felszámolásába. Tegyük fel, hogy sikerül neki. Mi lesz a válasz? Ki tudja. Felszámolják a vízhozzáférést? Gondolom sejted, hogy azt már nem igazán tudja a nyugat csővezetékeken pótolni. Következmény betegségek, járvány. Ökörség az egész. Meg kell egyezni.
Nem kell vele foglalkozni, hisztérikus propagandistázó. Nem, annál rosszabb szvsz hiszen azzal foglalkozik, ki-honnan-miért merészel különvéleménnyel élni, teljesen mindegy, mit ír az ember, igaz-e vagy sem. Majd csekkol téged is, feljelentgetni viszont nem fog tudni, mert nem olyan a vérmérsékleted, szerencsétlenségére.
Elek akkor volt katona, amikor a gyerek bekapcsolva felejtette a call of dutyt a laptopon. Fotelből könnyű hazaárulózni azt, aki nem akar a BlackRockért és egy ukrán( valójában izraeli) ügynökségért elhalálozni.
Én meg nem vettem észre, hogy bárkinek is, aki ide írt, annak ne lett volna véleménye. Legfeljebb nem úgy írta, hogy "... és az én véleményem, hogy xxx ...", azaz nem utalt rá közvetlenül. "Én nem vettem észre, hogy valaki is pártfogolna valakit.". : Ezt te mos komolyan el is hiszed, vagy annyira nem olvasol a nem is igazán burkolt sorok között?? Tehát Z. folyamatos emlegetése, és a tömeggyilkos személyének elhallgatása az nem pártfogolás? És itt most érzékelheted, hogy nem(!) M.propagandistára hivatkozom, mert a direkt szövegei alapján (~miért emlegetik putyint a patás ördögként, stb.) az túl egyszerű lenne, és nem is Placi82-re, hiszen ő már egy ideje feladta az itteni (topikban lévő) "küzdelmet". Lehet, hogy már egyszer írtam, de nem hiszem, hogy közös logikai pontok alapján bármiféle konszenzusra tudnánk jutni, mert annyira másképpen közelítjük meg a dolgokat, de ha nagyon akarod, még próbálkozhatunk a párbeszéd folytatásával, de erősen szkeptikus vagyok.
Én nem vettem észre, hogy valaki is pártfogolna valakit. Annyit viszont igen, hogy van pár nick, amelyik a véleményüket leírókat fikázza, de saját véleménye nincs. Mint azokban a topicok-ban, ahol a papír már régóta nem a kívánt irányba halad.
OROSZ-UKRÁN háború