Én nem vagyok ilyen jóindulatú. Ezek nem hiszem, hogy Dorothy joindulataval, és naivitasaval, és hiszekenysegevel rendelkeznek hogy mennek előre a szivárványos Woke s téglás úton. Ezek oda vannak téve, nagy terv része. Francia, Német, és az EU vezetője nem lehet ennyire rovidlatoak, 3 lepessel előre nem gondolkodok, naivák. Hát nekik minden hájjal megkent Nemzeti és EU érdekét figyelembe vevő legraffinaltabb politikusoknak kellene lenni mint kb 30 - 40 évvel ezelőtt...??? De ezek 1 bitesek. Szóval ez egy szörnyű terv része, és az EU legjobb esetben gazdaságilag elsüllyed a következő 5 évben. Rosszabb esetben szembe állunk majd Oroszokkal. Ja és az NATO 5ik cikkeje jogilag érdekes olvasmány, nem kotelezi USA t az EU oldalán háborúba lépni... 100%osan. Sőt minden tag maga dönti el hogy hogyan reagál. Szóval gyerekek az emberek 99.99%fogalama sincs hogy mekkora a szar per pillanat, és kurvara bátran van huzigalja az oroszlán bajuszat.. Egy olyan oroszlánét, akinek jobb és bevethwtobb atomfegyverei vannak mint a NATO nak. Főleg most a viharmadar!!!! Szóval az emberek kik ennél beljebb akarnak menni vagy nem tudják mit cselekszenek vagy nem ingyen ilyen h....k...😉 Egyik se jó.....
Oroszország, mint egy tagköztársaság kapott, Ukrajna miért ne kaphatott volna? Az, hogy az USA szerette volna a stabilabb orosz kézben tudni az atomfegyvereket, egy dolog, a másik dolog meg az, hogy Ukrajna nem akart ingyen lemondani róla. Amúgy a kilencvenes években Oroszország se volt épp annyira stabil.
Nem értem mit akarsz megint bemesélni. De nem is érdekel. Megállapodott mindenki, hogy az oroszoké a cucc, hát nyilván, ki másé, így az usa is nyugodtan aludhatott. Az egész hülyeségedet már csak azért sem érteni, mert ezt a legfőképpen az usa erőltette. Lehet előbb lőtte volna szét az usa Ukrajnát, mint az oroszok, ha úgy alakul. Ez egy kis klub, nem kellenek új tagok, lásd irán. Elhiszem, hogy xar nektek, hogy nem a mantrátoknak áll a zászló, csak nem izgat. Meg a bolygó nagy részét sem, itt két nagy vesztes lesz, Ukrajna és Európa. Ne lepődjünk meg, hát hulladék a politikai elit.
Itt az a divat, hogy mindent le kell tagadni, berakhatnám az ensz alapokmányt, nem számít, kamu... És ez lesz a veszte Ny-Európának, megy a levesbe, de azt piszok büszkén, nem számít az orosz energia, a kínai nyersanyag, csak előre a szivárványos téglás úton. Faxa lesz, ja nem, szörnyű.
Nem csak ezt linkeltem, hanem a 92'-es lisszaboni egyezményt. Amiben az ex szovjet tagországok megállapodnak abban, hogy Szovjetunió atomfegyvereinek utódja Oroszország. Te komolyan azt képzelted, hogy Ukrajna megkap csak úgy pár ezer atomtöltetet, ne fáradj...
"Rendes korrekt nem propagandista ember azt mondaná ,szemelyeskedes nélkül Murdochnak például." Murdoch kamuvideói bocs de nem autontetikus, orosz, propaganda nem érdekel.minket.
Én elolvastam Murdoch két hiteles linkjét. Ellen linket nem csatolsz , nem cáfolsz!!!!! Csak mellé rizsázol....... Ez így nagyon nem vitakultura, inkább bolsevik tempó. Tessék már a szemelyeskedes helyett neked és a többieknek , érdemben cáfolni a kutya úristenit most már tényleg !!! Nagyon unalmas, hogy van hiteles linkek, adatok, tények amiket lazán atugiorva megy a profi mellé rizsázas. Ezt tanítják Nektek ilyen továbbképzőn vagy hol.? Rendes korrekt nem propagandista ember azt mondaná ,szemelyeskedes nélkül Murdochnak például. " Na azért nincs igazad mert , ez és ez és ez se igaz, állítások alapját pedig 1 és és 1 es számú mellékletem és linkem tartalmazza...."" Ennyi vazze,, nem egy atomfizika. Ennyi lenne csak. Ja hogy nincs és nem lehet cafolni???? Ja .......😂 De te meg finomabban ,de kispajtasaid csak igen durván mocskolodva szemelyeskednek azzal akinek más a véleménye .... Ez így nem korrekt , és hiába a hangos szemelyeskedo kisebbség ,a csendes többségnek aki, inkább nem ír ide ,de azért mèg megvan a véleménye....
OROSZ-UKRÁN háború