Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Placi82 2025. 03. 17. 22:23
Előzmény: #69259  Fsociety
Akkor utaljatok nekik. Én már letudtam. Volt itt  egy forumtárs. Ő betette a linkjuket, a honlapnak. 
És teljes mellszelesseggel alltam ki mellette..
Tudom hogy ovodaknak is megy, Kárpátaljai közösségnek,  etc... 
Hetente egyszer  igazán linelhetned  honlapjukat és adomanyra szólítani fel itt mindenkit, meg más fórumon is. . Akinek van anyagi lehetősége rá... 
Ezt miért nem teszed akkor?  Ennek van és lenne értelme.  
Fsociety
Fsociety 2025. 03. 17. 22:11
Előzmény: #69256  Placi82
Na segitek,en szemelyesen ismerem a szellemi kitalalojat a Sarkanyellatonak. Nem kaprataljai. Es latszik,hogy fogalmad sincs,mit csinalnak valojaban,de majd megosztom vele,hogy mit gondolnak a tevekenysegukrol a  ruszki topicban a "hazafiak". 
Placi82 2025. 03. 17. 22:10
Előzmény: #69256  Placi82
Mármint úgy értettem, hogy az utalás, a hazai támogatás és az adomány az legalább  biztos eljut hozzajuk!! .  Szóval hajrá, ők  Kárpátaljaiak!! 
Bandita 2025. 03. 17. 22:07
Előzmény: #69247  Fsociety
Jó hír:
Ma rövidebb ömlengéseket kell átlapozni. 
Kevesebb idő.
Placi82 2025. 03. 17. 22:03
Előzmény: #69252  Fsociety
Mint mondtam, a sarkanyellatosokat tisztelem.Orulok hogy Ő lett a nagykövet. Hallottam róluk..... Kárpátaljaiak. Van ukrán és echte magyar köztük. Hősök. Bár nem értem meg egészen.. De tiszteletben tartom. 
Amugy meg lehet nekik utalni pénzt....  Hajrá. Ők megerdemlik. Szerintem nem sok minden jut le nekik. (De ez csak tipp..) 
Takarora, kajára, védelmi, felderítő eszközöket  etc.... 
De az Ukrán vezetést annyira nem preferálom. HŰHA, most mi van, és még sok  sok millió ember szintén nem! Akkor most mi van?  Kötelező??? Muszáj??? Vagy mi? A világ nem fekete és fehér... 
Fsociety
Fsociety 2025. 03. 17. 21:57
Előzmény: #69254  Placi82
Vasarnap rinyaltal,h mik a forrasaim...most meg jossz azzal,h  hallasz ezt azt,es az ugy van...hat,ja,jo. 
Placi82 2025. 03. 17. 21:52
Előzmény: #69251  Placi82
Épitoiparban vagyok. Mérnök vagyok. Szerinted??? A placcon  nem beszélek senkivel se? Magasan hordott orral végig futok, nehogy talalkozzak  emberekkel?? És nem látok  semmit, nem hallok semmit,.... 
Na erről ennyit. 
Fsociety
Fsociety 2025. 03. 17. 21:46
Allitolag megjarta a frontot...ezen jot rohogtem. Hiteles forrasaid vannak 🤣
Fsociety
Fsociety 2025. 03. 17. 21:45
Na,akkor segitek,Fegyir Sanyi megjarta a frontot,kozben egyetemi orakat tartott online,amig ott volt. Micsoda meglepetes,hogy nem mindenki eli tul a haborut. De segitek,tovabbra is a ruszkik az aggresszorok(approved by magyar kormany) Ha eltakarodnanak haza,akkor nem kellene senkinek meghalnia. De gondolom majd ebbe is belekotsz,merthat Zelenszkij,es berencek... 
Placi82 2025. 03. 17. 21:40
Előzmény: #69250  Fsociety
Hagy ne mondjam hány ukránt  vagy ukrán magyar kettős állampolgárt(Kárpátaljai,) ismerek, vagy olyat aki megjarta frontot is állítólag, akik atjottek és nem mennek mert nem mernek, haza....
Sajnálom, de hallom a storykat és nem éppen a háború folytatását szeretnék. Nagyon nem.... De hát az uszitokat ez loszart  se érdekli... 
Sarkanyellatosokat például nagyon nagyon  tisztelem, de nem mindenki születik  hős frontkatonának.... 
És ők a többség....... És rohadtul szomorú.. 
Továbbá az hogy ki a bérenc   arról ne nyissunk vitat, mert van rá pár  tippem.... 
Fsociety
Fsociety 2025. 03. 17. 21:32
Előzmény: #69249  Placi82
Na,akkor kapcsold ki a gépet, ha nem a fronton vagy,mert a fotelből pofázol,érzelmi hurokkal,vakító szöveggel,szar stilisztikával. Remélem,érzed, hogy bérenc vagy...
Placi82 2025. 03. 17. 21:29
Előzmény: #69244  Fsociety
Bérenc pofázik, a fotelbol szép stiliszitkaval, és a médiában és vakító szöveggel  érzelmi hurokkal befolyásolja az átlag buta befolyasolhatokat... 
. A zsoldos katona öl de viszont életét is  kockaztaja minden adott nap, a fronton...... szintén pénzért. 
Értelmező kéziszotart gyerekek vegyetek meg. . Mi különbség a bérenc és a zsoldos háborús katona között. Vazze:) Igen nagy különbség. 
Készen vagytok mint a matekházi ha már ezt is tagadjatok.. Vagy érzékeny a téma, vagy mi??? 
Fsociety
Fsociety 2025. 03. 17. 21:27
Előzmény: #69246  Placi82
Haver, te mi a f.szt keresnél Ukrajnában? A sierra leonei gyerekrabszolgákkal nem érzel szolidaritást? vagy a denveri musztángokkal? Vagy az ukrán oldali frontra nem,de a ruszki oldali frontra meg önként dalolva mennél,zsetonért,mert azok cukik és aranyosak, Z meg egy diktátor? Hány orosz halt meg? 
Fsociety
Fsociety 2025. 03. 17. 21:24
Előzmény: #69245  Bandita
Csak jó hírt. Köszi. A nyilvánvalót nem kell. 
Placi82 2025. 03. 17. 21:23
Előzmény: #69241  Fsociety
Félig van igazad, tisztelt uram. 
Mert a gazdagok mindenütt kiváltságosok itthon is.. Elismerem hajaj.Sőt!! 
De  a szegény férfiak azért  élnek...
De  ott meg ha szegény vagy és 25-55 év közötti vagy  akkor  kurva nagy bajba vagy.. ........ 
Én inkább vállalok minimálbért szalag melett munkákat a nyugdíjig 2 mérnöki dipivel mint hogy Ukrajnában az  első sorban mert nem vagyok gazdag, és kiváltságos az első sorban találjam magam a fronton, kb 3 napig.... csak mert 42 éves férfi  vagyok. Na ez a differencia...... 
Bandita 2025. 03. 17. 21:23
Előzmény: #69242  Fsociety
Nem zavarja, mert 2022-ben is a Fideszre szavazott.
Fsociety
Fsociety 2025. 03. 17. 21:21
Előzmény: #69243  Placi82
A zsoldos katona egy bérenc. Bérért cserébe harcol a megbízója oldalán.Fel"bér"elik. Legalább az anyanyelvedet ne csúfold meg,ha már minden mást sikerül...
Placi82 2025. 03. 17. 21:15
Előzmény: #69237  the_outsider
Pontos fogalmazás USAID szerű, tőke által  fizetett bérencek, vagy Putyin berencek, ez ugye  oldaltól függ... azok sok esetben, általában velenyformalok, és újságírók, etc.... 
Ők nem ölnek csak uszitanak, és ferditik, és hajlítjak a valósagot pénzért és fizetésért!!! Ezek a  bérencek, szarnak magasan, a szakadt melegítőben határon atszökő nyomultakra, (akinek sikerül) vagy a  fronton első vonalba alapkikepzest kapon frugonba rakott  civilekre, akik nem sokáig élnek ott meg  sajnos.!! Isten nyugasztalja őket békében! :(
Zsoldos az meg szinten pénzért, dolgozik, és öli a fronton az ellenséget legyen az orosz, ukrán, csecsen, lengyel etc zsoldos. 
Az egyik messziről pofázik érdekből, pénzért, a médiában a háború folytatását , vagy más érdek miatt  másik meg  golyóálló mellényben gepkarabellyal már több hónapja, vagy éve vagy a fronton az életét kockazttatva,  nagyon rossz körülmények között de embert, ellenséget öl. 
Van különbség.. Vagy te nem érzed???? Értelmezi ezt egy alap felfogású ember mi a különbség egy zsoldos katona és egy bérenc között.... 
Bár az uszitok sajnos se a I, se a II Világháború idején csak hergeltek a népet... Pedig igazán mehettek volna Verdunbe, például, vagy Galiciba hogy érezzék a háború mocskat és szornyuségét  és utána nyomják érdekből  vakító, hulyito f...sagaikat!!... De sajnos a hatorszagban éltek jól és a nagytoketol kaptak az újságírói fizetést. De hát ez csak a múltban volt így, most biztos nincs...... Ahh dehogy, csupa korrekt tájékoztatás van most a jelenunkben, kizárt hogy most ilyen előfordul jön, hogy a gazdasagi  érdek a valosag felé kerüljön.. 😉🤪. Ilyen ma már nincs, csak korrekt tájékoztatás.... 🤣
Fsociety
Fsociety 2025. 03. 17. 21:03
Előzmény: #69240  Placi82
A ruszki zsoldosok, észak koreai ágyutöltelékek(akik a nulla tudásukkal mentek a  darálóba)...na,apám,az aztán önként hazafiasságból történt..remélem,el is érzékenyültél,miközben írtad a furcsamód rövid kommentet. Bezzeg a hétvégén a TV2,mikor pár lézengőt mutatott, hogy szerintük ez volt MP szónoklata közben, az aztán a mindenről tájékoztatás csúcsa. Na miért?????????? Na vajon miért??????? Egyoldalú tájékoztatás, mindenről téjékoztatni kéne a népet, ehelyett az M1 év 100 milliárdból tolja a ruszki szekeret. Ez nem zavar,gondolom...
Fsociety
Fsociety 2025. 03. 17. 20:53
Előzmény: #69240  Placi82
A devizahiteleseknel is fura,h a gazdagok jartak jol,orban a maradekot berugta az arokba. Hihetetlen,nem? Hogy a gazdagok mindenhol kivaltsagosak. Ja,nem,csak Ukrajnaban...a letelepedesi kotvenyesek meg jottek ide,ruszkik,kinaiak,ok sem a csorok,persze a kamatokat mi fizettuk,Toniek meg koszontek a balekoknak,bizonyitekok eltuntetve. Micsoda vilagot elunk...dobbenet. 

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek