https://www.portfolio.hu/uzlet/20230902/india-tekintetet-a-nap-fele-forditja-637331 Na, ez remek ötletet adott. A muszkák még mindig lehetnek világelsők az űrben. Végezzenek napra szállást!🚀☀️ Azt nem nagyon lehet elrontani és a sikert nem nagyon lehet megkülönböztetni a kudarctól. Kivéve persze, ha elvétik a célpontot. Belőlük ezt is kinézem.
Ebből is látszik, hogy nem vagy képben. Ha beáll a sorba és együtt aberráltkodik a nyugati mainstream-mel, még most is ömlene a zseton, de más, nehezebb utat választott. (több szempontból is kényszerből) Méghogy az EU döntött, pont attól vannak kikészülve, hogy nem dönthetnek helyettünk.
"Tipikus cigány mentalitás, erőfitogtatás, erőszakoskodás a gyöngébbel, a kiszolgáltatottal szemben." Ezt gondolom a Mandiner-re értetted, mert ezek pont rájuk jellemzőek. Nekik azt sem hiszem el, amit kérdeznek. Ha találsz más forrást, akkor talán lehet benne valami. Disclaimer: nem nyitottam meg a cikket, ahogy kutyaszarba sem szoktam szándékosan belelépni, de ízlések és pofonok...
"Ha teljesen elvtelen lenne Orbán, akkor könnyedén harácsolhatná még mindig az EU-s pénzeket, másképp döntött. " :-))))))))))))))))))))))))) nekem úgy tűnik, hogy az EU döntött másképp :-)))
Neked nem, nekem igen. Ne hülyéskedj, méghogy az EU-ban nem elfogadott a korrupció, akkor hogyan híztak fel Orbánék ennyire? Egész idáig ömlött a zseton, úgyhogy ne beszélj mellé! Ha teljesen elvtelen lenne Orbán, akkor könnyedén harácsolhatná még mindig az EU-s pénzeket, másképp döntött.
Frászt kell hozzá idő, láthatóan csak azért fordítják az országot keletnek, mert ott elfogadott a korrupció és a tekintélyuralmi rendszer! Ez a fideszes kormány nem a magyarság érdekeit nézi, nem a magyarság érdeke a magyarellenes szlovák párt támogatása, vagy nem a magyarság érdeke Boszniába milliárdokat küldeni, vagy Szlovéniába... vagy az orosz kémek budapesti üdültetése... ahogy a kínai és orosz drága hitelek felvétele sem! (hiába tolod a mellébeszélést a 15 évvel ezelőtti kormányról, ami elég béna volt, de még azzal együtt is töredék(!) kárt okozott az országnak, a magyarságnak a fideszhez képest)
Helló Kebír! A Gyurcsány kormánynál jobban kiáll a Fidesz a magyarságért, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az elvakult DK-ások a falra másznak mindentől ami magyar. Az országunkat agyarországnak, mogyoróországnak csúfolják alantas módon, prüszkölnek mindentől ami magyar. Az elvakult gyűlöletük miatt, ami az Orbán kormányról már átsugárzott a teljes magyarságra, támogatva minden magyarellenes cselekedetet, EP, Kárpátalja stb. észre sem veszik, a legnagyobb aduászt biztosítják ezzel a Fidesznek. Magyarország egy, túlnyomó többségében keresztény, konzervatív ország, tehát szavazót nem Isten és az ország gúnyolásával lehet fogni. Hogy hazaárulás lenne a keleti nyitás? Nem hiszem, max egy döntés ami jó, vagy rossz az országnak, de ahhoz, hogy ez kiderüjön, még idő kell.
Az origo-n is "kötelező" az orosz zászló... pedig az elvileg egy magyar újság. Na meg ha a magyar kormány, külügy nem áll ki a magyarság érdekei, értékei, történelme (!) mellett, akkor mit vársz, hogy majd más nemzet fogja a magyarokat képviselni?? (a kormány jelenlegi orosz-kínai csatlós viselkedése HAZAÁRULÁS!)
Múltkor a téma kapcsán végolvastam a hvg fórumát. Nagyjából a 90%-a a hozzászólásoknak kb az volt, hogy naná, miért ne, megérdemlik, azt csinálnak az ukránok, amit akarnak. Itt tartunk.
Az orosz trollok szimplán hülyék. "Ez annyira egyértelmű, hogy vitázni sem vagyunk hajlandók róla". Nem én mondom, hanem a drága külügyminiszter úr.
Törölt felhasználó2023. 09. 01. 20:52
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
"Volodimir Zelenszkij ukrán elnök ebben a hónapban részt vesz az ENSZ éves ülésén New Yorkban - közölte Ferit Hoxha, Albánia ENSZ-nagykövete a Reuters beszámolója szerint. "
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
Ez komoly? Albániának passzolták le a hír bejelentését?
" Dugni azért szoktatok?" Na itt a kérdés! Én amikor már rég nem dugtam az oroszoknak drukkolok, aztán mikor végre kaptam nunit akkor meg az ukránoknak.. ez mitől lehet? :-)
OROSZ-UKRÁN háború