Naaa, volt azért itt jobb is, amikor az azovos viccet akart mesélni a felcsernek, csak hiányzott az állkapcsa. Talán az örök klasszikus Zoka telegramján
Miért? Kelet-Bajorországban szerinted nem lehet az embereknek saját véleménye erről a konfliktusról? Félreismered a demokráciát. Hallanád csak magukat a németeket!
Segíts nekem, milyen pénzt kap a Pentagon a lengyel vásárlások után? Nem a hadiipari vállalatok kapják az ellenértéket? A kormányzatnak nem csak engedélyezési jogköre van az exportra?
Tudod, van olyan egy bizonyos feltételek megléte esetén, hogy privátbanki szolgáltatás, aki szerint ennyi volt az átlagár, de akkor egy kicsit elmagyarázom, hogyan is lehet ilyen átlagárat kialakítani. Nem kell az összes részvényt 200 alatt megvenni. Ha valaki 400 felett vesz, azt utólag hígíthatja, közben napizik a spekafelhúzásoknál, vagyis alacsonyabb áron vesz, amikor lenyomják, és magasabban ad el, amikor felhúzzák. De amikor 120-110 alatt van, akkor alacsonyan jól bevásárol. Én már régóta fent vagyok az opusos topicocon. :) Szóval lehet, hogy érvényes rád az általad idézett mondás, és te is tudnál - utólag. :-D
OROSZ-UKRÁN háború