valamelyik másik mozit nézheti az ürge, odessza már esélytelen, Zaporizzsjából és a Donyeckből meg az orkokat szorítják ki éppen, lehet, hogy be volt rúgva és felcserélte a neveket :-)))))
neki - csak az egyik élte túl, a 3 lelőtt gépből csak az egyik gépből az egyik pilóta, ha nincs agresszió, nincs az értelmetlen halál, kis háborúpártim :D
pedig azt hittem oroszország a NATO-val háborúzik - az orosz trollok szerint :D de értem SZÖVETSÉGES :D, azért küld kazettás lőszert az ukránoknak, meg drónokat, meg csapatszállítókat, meg más fegyvereket :D
A NATO tag Törökország szövetséges, hogy is van az AZOV ezred vezetőivel? - LOL Ne erőlködj! oroszországnak nincs annyi ereje, hogy fenntartson egy blokádot - LOL Szövetségese sem ( kivéve: a rakétás, meg a félnótás Lukasenka ), csak olyanok, akik kihasználják a meggyengülését! Megalázták megint oroszoroszágot a tengeri blokád kijátszásával, lehet újra lesz egyezmény, mert írtó ciki, hogy nem tudja fenntartani a blokádot, a blöff nem jött be _ LOL
Azt írtam felrobbantak és légiriadó, erről vannak videók - ez tény, nem propaganda, nem írtam, hogy célbataláltak, szerintem már attól közröhej az orosz hadsereg, hogy a sufnituning ukrán drónok zavartalanul eljutnak Moszkvába. - CIKI - LOL ** Egy izraeli hajó bement, egy kínai (Hong Kong) pedig távozott, egy törököt meg átkutattak, majd folytatta az útját - a teljes blokád óta, ez 100% nem? - LOL - pedig azt mondták az oroszok, hogy senki nem mehet át - LOL ** Ne nyomd a ruszki mentegetőző propagandát, mert zagyvaság - LOL
Unalmasak a beteges propagandahazugságaid. 'A drónok leszedve A tengeri blokádon egyetlen hajó lett átengedve, mivel az egyik legfőbb szövetséges volt a tulaj, KÍNA. Már elég zagyvaságot írtál, ne fáradj! 😀😀😀😀😀
Akkor ez fordítva is igaz! :D Moszkvában légiriadó, naponta drónok robbanak felette Krími hidak lebombázva, tanker kilőve Fekete tengeri blokád feltörve - LOL .. és most kellene valami zagyvaságot írnom "Huncigtont"-tól :), esetleg az oroszokra ható, de az ukránokra nem, Ukrajnában fejlesztett biológiai fegyverekről - LOL
OROSZ-UKRÁN háború