"Macron announces readiness to defend French interests in Niger" Nocsak, nocsak... Érdekek? Beavatkozás? Aztán mire fel? Nem valami ilyesmi miatt küld fegyvereket a maradék Ukrajnába?
Akkor legalább az ukránoknak nem kell tőle tartania. De ha véletlenül, esetleg ezek is képesek 5-6 APC-t v IFV-t szétkapnia, akkor kiderülhet, hogy az oroszok nem brahiból vitték oda
"ÚGYAN AZT KÖVETELI AZ OROSZ IS, AZ AZ ÉN TERÜLETEM"
Kutyát nem érdekli, mit követelnek a ruszkik egy független ország területéből. Nincs joguk ott lenni, takarodjanak haza. ".Addig még mellette vannak Ő nem fog engedni.. "
Ezt nagyon helyesen teszi, mellesleg a népe is ezt várja el tőle. Szép is lenne, ha még meg is jutalmaznánk a terrorista ruszki agresszort a népirtásért.
Én bíztos megcsináltam volna összegrundolni munkahelyeket..TESSENEK ÍTT DOLGOZNI.. Minden menekülő átlép bennünket..HA VAN ÍTT ISMERŐE TALÁN LETELEPEDNEK. AZT IS KIHASZNÁLNÁM..
áhh nem jó a párhúzam... "TESTVÉRHÁBORÚ"egyébként.. kihogy tartozik egymásnak,na meg egymás felé régi folyamatok ezek..kidobták egymást,ujra beengeedték..Asúnnyiság meg belefér abba meg nagy menő a zelike..FÁK mikor megalakultak 90 évek meg se húzták,nem jelölték ki a határokat..nem olyan egyszerű a képlet..Nézd az az ember ott megmondta, annyi már az ukrán letelepedett nálunk.Tessék menjetek magyarok után, ne ítt magyarkodjatok a Terület kell az ukránoknak. Aztán úrimód arról ne is álmodjatok ENSZ behívom SZAVAZZON AZ OTT LAKÓ OROSZ AJKÚ KIHEZ AKAR TARTOZNI.. Nem engedte volna Zeli ilyen igyekvéseit Putyinak.. Na akkor nem megkerülik az ebereket..Az meg nagyon kézenfekvő Zelike önmagától nem áll bele,KÖVETELÉSEIT,HARCI FELADATÁT ÁTADTA USÁNAK,HISZEN NYAKIG BEVÁSÁROLTÁK MAGUKAT FÖLTERÜLETEKBŐL. Na mennyi indok kell még ahhoz,hogy ehhez Ő kis miska..hogy mondják,más csalánnal veri a farkát..Bevált baloldali mondás.. áhh nem akarok vitatkozni..Addig még mellette vannak Ő nem fog engedni.. JÓ PERSZE NEM EZT FOGJA KÖZÖLNI! Nekem küldik a fegyvert leszärok mindenkit.. ADDIG ENYÉM A PÁLYA..
Amit követelése van (területek vonatkozásába volt már az oroszoké újra UKRÁNOKÉ,RÉGI ÜGYEK EZEK, -ÚGYAN AZT KÖVETELI AZ OROSZ IS, AZ AZ ÉN TERÜLETEM.. Monták Zelinek a feletesei úgyan Te nem vagy erősa,mi azzá teszünk tégedet(gondolod a habokra beállt volna a ruszkikkal háborúzni,Ő mindég is azt kereste ki áll mellé) Ne enged ki a kezedből ezeket a Területeket.. fel van az világosítva(Zelike) Usa+Eus vezetők,segítünk,melléd állunk..(osztozkodunk a koncon,ha győzöl) nem csak úgy igyen adomány a fegyverek ÁTADÁSA. (kicsit tudom nehezen érthető) Teljes kiterjedően kell egy háborús félnek beleállni! Ide Ő egyedül kevés! Most megint találkoznak ujbóli szállítások felvételéhez! Bolond volna,ha nem fogadná el,megjegyzem neki eszébe se jut később ezekért súlyos árakat fizet.. Ez is érdekes Usa(Bájden) szórja a Fegyvert ukránoknak,Kinát pont Ő figyelmezteti ne küldjön fegyvert oroszoknak... na jó már besokalok..egy cihót nem láttam ennyit kéregetni,mint Zelinszkit.. . Háboró ukránoknál már csak olyan, tudjam,tudassam KÖVETELÉSEM,mert ahhoz köthető a fegyverigénylés
Az igazán jó meg az lesz, mikor a horda már Ukrajnában sem lesz. Aztán ha hazatakarodtak Mordorba, ott majd ölhetik egymást, senki nem fogja zavarni őket benne. 👌
De most indoklom FELETESEI MONJÁK MEG A TUTIT ZELINEK,ABBA Ő NEM ENGED TALPALATTI FÖLDET SEM.. DRÁGÁIM ÍTT MINDEN USA + Eusok jóváhagyása alatt történék..MINTHA MAGUK ALÁ OSZTANÁK ZELIKÉT.. DEHOGY Ő MONDJA MEG..HÁT MÁR AZ AZ ORSZÁG TELJESEN NINCSTELEN!! Ezek az akciókhoz nem is kérik országok teljes hozzájárúlását,mikor meg van a többség hozzá..Te meg,ha kell, ha nem viseld el,Nincs aki ez ellen fellépne Orbánon kívül..Ez ítt a legnagyobb baj gyökere. Hát nem emlékeztek Merkel idejébe is utánozták/másolták egymást Usával..Obamára gondolok.. az is Demokrata párti volt..REPUBLIKÁNUS AZ MÁS TÉSZTA..
OROSZ-UKRÁN háború