Atomot persze, amit átfúj a szél Moszkvára. :) Ennyi logikád van látod..Látom összeállt a narratíva a fejedben, amivel magyarázod a bukást. :) Az a katonai rendőrség eddig hol volt? Igen szarul végezhette a dolgát ha nem tűnt fel neki hogy a fél hadsereg átállt. Az elmúlt egy évben miért nem támadtak mondd már meg? Támadtak, de röhejesre sikerült. Az ukránok 2 hét alatt többet foglaltak el mint az oroszok egész télen. Ja és a legfontosabb be se vetették még a teljes felfegyverzett haderőt. Egy kis türelmet kérnék még és láthatod magad is a bukást, amit már nem lehet megmagyarázni..
beírnám a naptáramba, de ez a nem sokára nem elég pontos egy hét múlva, egy hónap múlva, egy fél éven belül? mikorra várjuk? 3 nap alatt akarták elfoglalni Kijevet, ennek 490 napja, az orosz időszámítást egy kicsit nehezen értem, segíts!
a már többször meghalt Budanov ma: Kirilo Budanov, az ukrán védelmi minisztérium hírszerzési főigazgatóságának vezetője szerint a Wagner-csoport nem fog többé Ukrajnában harcolni – írja az ukrán 24tv.Budanov szerint Ukrajna szempontjából több pozitívuma is volt a Prigozsin vezette lázadásnak. Mint mondta,
az orosz vezetés kompromittálódott,
veszteség érte Oroszország légierejét,
és a legfontosabb, hogy a Wagner-csoport nem fog többé Ukrajnában harcolni.
Utóbbi azért is fontos, mert a Wagner-csoport volt az az egység, ami ugyan hosszú harcok árán, de végül győzni tudott Bahmutnál.
Csodálatos nézni, amikor az orosz trollok a kellemetlen tényekkel való szembenézés helyett rögtön kitalálnak valami összeesküvés elméletet. Így könnyebb a lelküknek, én megértem a szempontjaikat.:)
"Ezt leplezve nyugati segítséggel a wagnert megvéve megpróbálták megbuktatni Putyint." Te már olyat is tudsz, amit még Putyin se. Hiába az itteni orosz trollok messze a leginformáltabbak a világon.:)
Milyen Krímet!? :D akkor kapnak egy kis atomot az ukránok...nem vesznek el azok semmit...a beharangozott tavaszi ukrán ellentámadás egy nagy 0. Ezt leplezve nyugati segítséggel a wagnert megvéve megpróbálták megbuktatni Putyint. Ez sem jött össze. Most majd a katonai rendőrség szépen kiszűri a spionokat meg az árulókat, aztán indulhat a támadás. Vagy mit gondolsz, hogy egy államcsíny kísérlet után majd a legfelsőbb vezetés megkockáztatnak úgy egy támadást, hogy tudvalevő, hogy árulók vannak a vezérkarban!??...
Hacsaknem az érintettek nem várják meg a dolgot és hamarabb lépnek..Milyen offenzíva? Nem tűnik fel, hogy az oroszok jelenleg folyamatosan területeket vesztenek? Télen próbálták az offenzívát, egy kisvárost sikerült rommá lőve elfoglalni. Ennyit tudnak és napról napra kevesebbet. Nem tudom miben reménykedsz. 1 éve semmi eredményt nem tudnak felmutatni. Most éppen felőrlik őket, de jó eséllyel télig még futni fognak, Krímet meg a déli részeket őszig elvesztik.
A hazaárulók le lesznek tartóztatva. Tábornokok, hivatalnokok, közkatonák mind perbe lesznek fogva. A wagner így vagy úgy be lesz olvasztva a hadseregbe. Ez elengedhetetlen lépés egy nagy offenzíva megindításához. Homokra nem érdemes házat építeni, ahogy árulókkal teli hadsereggel sem offenzívát indítani...
OROSZ-UKRÁN háború