Ezen elröhögtem magam! Hihetetlen miket összehordasz. Óriási blama volt ez Putyinnak és Oroszországnak. Egy zsoldossereg majdnem elfoglalja Oroszországot, Moszkvát felszántott utakkal próbálták védeni, Putyinék és az elit elmenekült Moszkvából és ezek után olyat írni, hogy a nyugat a nagy vesztes és oroszország megingathatatlan! Csak nagyon erős szavak jutnak eszembe, amit nem szabad leírnom.
Azt az n+1 műholdas infot nem kapod meg. Az ukrán területfoglalásról is hallgattak napokig! Majd pont ezt fogjak élőben közvetíteni. Az biztos, hogy egy nagy szégyen az egész Putyinra nézve. De Prigozsin pontosan tudja, hogy vadászni fognak rá kieshet az ablakon stb... Én nem hiszek az ilyen tündérmesékben , hogy megállapodnak 1 napon belül
Nekem ez tündérmesének tűnik. Fehéroroszországban él boldogan míg meg nem hal. Szerintem még mindig vonulnak és véres harcok folynak. A média azt hazudik amit akar.
Nagyon, érdekes délelőtt lapítottak vagy utasításra vártak 😂😂😂😂😂
Törölt felhasználó2023. 06. 24. 22:06
So what looks like: - Prigozhin exiled to Belarus- Wagnerites will sign contract with MoD- Shoigu stays as Minister of Defense (not 100% but it looks like it for now)
"ez az ócska elfekvőbe való szellemi nyomorék vezeti ma a világ legerősebb szuperhatalmát" Ne beszél így a Putyinodról. És Oroszország nem a legerősebb szuperhatalom.
Törölt felhasználó2023. 06. 24. 21:59
“The criminal case against Prigozhin will be dropped, he himself will go to Belarus” - PESKOV RIGHT NOW
OROSZ-UKRÁN háború