Kedves telek! Fletó privatizációjáról sok cikk van, csak el kell olvasni. Persze, a Nyugatitükörben és más, ellenzéki, médumvégtermékben ezeket nem találod. . Miért is kellene visszavonulnom? Mert téged megzavarnak a tények? Ugye te egy liberális, demokrata vagy. Ja, nem.. . Ha majd legalább azokkal, amit általános iskolában kellett volna tanulni, tisztába leszel, akkor írogathatsz ilyen stílusban, de akkor is a haverjaidnak. Én nem sértegetek ilyen alpárian senki. "Dudva lesz a dudva közt az ananász" - Csokonai, némileg moduláltan és rád adaptáltan.
inkább a swiftedről linkelj. Ha már linkelsz (nem mondasz igazat). Még egy jó tanács. Ha már linkelsz (nem mondasz igazat), akkor legalább részben irjál igazat és akkor esetleg (aki nem ismer) még elhiszi. Tanulj orbántól ő ezt mesterien csinálja.
Ez esetben miért akarhatja valaki hogy még több ember járjon Ladával a világon? Miért vágyik erre a nagyon fejlett világra valaki? Jut ezsembe Japán mintha segítené az ukránokat. Lexus=Toyota=Japán. Skandallum!
mert nincs belőle csak fehér színben, meg legbelül ő is tudja, hogy egy szar, ruszki gyártmány, képzelheted, a Volvoval sem volt megelégedve, mit gondolhat a Ladaról
"Pro secundo: Gyurcsány bizonyítottan milliárdos, fillérekért szerzett meg egy cégbirodalmat anyósa és a volt elvtársai segítségéve" Csak az igazdág kedvéért, tehát gyúrcsi fizetett valamit érte, de mi is van az orbán családdal, a neres maffiozókkal, azok meg a mi pénzünkből gazdagodtakmeg ingyé. Érzed amúgy különbséget, azon kívűl, hogy ismét csak gyúrcsányozásra futotta? Amúgy, kurvára lejáratod magad és nem érzed, hogy vissza kellene vonulnod, persze ez a fideszes csürhe sajátja, a pofátlan hazudozás, ferdítés, a bűnözők melletti kiállás. Nagyon megkérdőjelezhető a te akármilyen címeid, persze mondhatod viszont nem tudom mit szólnak a tényleg hasonló profillal rendelkező társaid, ha vannak ilyenek neked vagy mindenki kerül mint a büdösbogarat.
Szóval az e beszámolót, a tőzsdei nyilvános adatokat elfogadod bizonyító erejűnek vagy most az a stratégiát hogy hallgatsz nagyokat? :) Mondom én hogy semmi értelme ennek amit csinálsz, felveszed a pénzt de több kárt okozol mint hasznot ezzel.
Azért nem Tesla, mert most is Lexusom van, amint már régen megírtam itt is. :) Nekem Lexus kell. Még gyáregységvezetőként Volvo volt a személyi használatú autóm, de nem voltam vele megelégedve. Utána váltottam Lexusra, most már úgy négy éve. Tévedsz, van 450 km-es hatótáv, amit kinéztem, az új Lexus UX 300E-nél. Ne kamuzz tudatlanul. Ja, persze, miért most szoknál le éppen erről. :) . https://www.lexus.hu/new-cars/ux-300e
OROSZ-UKRÁN háború