Persze hogy nincs, egy fillére sem és az sem zavarja hogy a falusi haver az ő 10 éve alatt lett több száz milliárd ft bizonyított tulajdonosa. Kicsit kontraproduktív amit csinálsz. Sztem ezért nem dicsérnek meg. Pont az ellenkezőjét éred el annak amit akarsz. Ez nem egy falusi kocsma, de sztem ott sem vennék ezt be.
Hári János. De akkor már miért nem egy TESLA S? Amúgy meg - mielőtt lóditasz - nézd meg a specifikációt. Nincsen 450km-es beigért elektromos hatótáv. Elméletileg sincsen a Lexusnál. A gyakorlatban pedig inkább 300km alatti lenne, ha lenne. Dehát tudjuk hogy nincs.
Vajon mi ez a sok komplexus? Miért kell a sok külsőségre hivatkozni egy névtelen fórumon? (ilyen - olyan egyetem, tanári cím, Lexus elektromos gépjármű, a sok kivágott és csatolt elmélkedés - mit akar a szerző eltakarni?)
Jeleztük már hogy nyugodj meg, pár hétig ilyeneket fogsz olvasni, aztán nem érted majd miért vesztették el megint barátaid jelentős területeket. Addig persze kiélheted magad. :)
Most is a buli kedvéért miniszterelnök. Hogy van képe valakinek leirni egy fórumon hogy orbánnak nincsen bizonyitottan többszázmilliárdos vagyona? Talán azért , mert a bulizós főügyészének nincs kedve megkapargatni a dolgot. Micsoda erkölcsi magaslat ez amiről a bulizós országtönkretevő lenéz a köznépre. (Jobbján az MSZMP-s bizalmi kutató balján a cimzetes főiskolai tanárok.)
Ne izgulj miattam. A napokban azért is voltam keveset is, mert a Lexusomat cserélem ki egy másikra, elektromosra, amelyik egy töltéssel 460 km-t is elmegy, mert nem tudom kifizetni a folyékony üzemanyagot. :)
Pro primo: Orbán egy évig volt egyetemi KISZ-titkár a "buli" kedvéért.
Fletó abból élt, országos KISZ-vezető volt, és Mellár szerint a vizsgáit
is úgy tette le az egyetemen, hogy előtte mindig szóltak a
vizsgáztatónak, hogy Gyurcsány elvtárs érkezik, "figyeljenek oda", és ők
tudták, mit kell tenniük. . https://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA Pro
secundo: Gyurcsány bizonyítottan milliárdos, fillérekért szerzett meg
egy cégbirodalmat anyósa és a volt elvtársai segítségével. Gyurcsányné
anyósa Apró Piroska, az '56-os forradalom és szabadságharc utáni
megtorlásban "jelentős érdemeket szerző" Apró Antal elvtárs lánya. . Orbánnak
nincs bizonyított vagyona, apja, Orbán Győző Antall József és Horn
Gyula kormányától kapta a bányakoncessziós jogokat, amiből gazdaggá
váltak. . A munkásosztályt megnyomorító annak fényében érdekes, ami az adott szövegkörnyezetből kiértendő Gyurcsány 1990 előtti énjéből kiindulva, amikor ennek a munkásosztálynak a képviseletében "harcolt" - nem kis fizetésért - a kapitalizmus, a többpártrendszerű plurális demokrácia és a magántulajdon ellen. Leírtam az élettörténetem, többen vannak fenn itt is, akik ismernek, de a Házirend értelmében nem fedik fel a kilétemet, de tudják, igaz, amit írok. Velük is vitatkozom, de nem itt, hanem a messengerem. Szóval utáltam a Szovjetuniót, aminek része volt Ukrajna is és azokat a kommunistákat, akik akkor kiszolgálták őket, most meg állítólag utálják, mert liberális demokratává vedlettek pár hónap alatt. De ez nem írhatja felül a racionális tényeket és a történelmet. Ők az utódpártban és az abból kiszakadt másik pártban vannak nagyon nagy többségben jelen, csemetéik pedig az ellenzék többi pártjában. De ez lenne a legkisebb probléma. A nagyobb az, hogy már "bizonyítottak" országvezetésből és elbuktak. Csúnyán! Nemzetközileg is lesújtó kritikát kaptak. És a jelenlegi ellenzék vezetője/vezetői ugyanaz/ok! Nekem az a "nyóc év" soha vissza ne jöjjön, de a '90 előtti és a '45 utáni sem. . "Anyós: Géza, hallod, ez a nyüves Kossuth rádió mit mondott, hogy a harangok
Rómába mentek. Géza, mi van itt? Rendszerváltozás, Géza? Nem lesz ebből baj, ha
visszajönnek a kommunisták?
– Mama! Ha ébren van, ne álmodjon, az Istenit neki! Ez itt a hírek, nem pedig a
kívánságműsor" (Hofi Géza)
Olyanokról akik minden rendszert kiszolgálnak, akik kezet csókolnak a leigázóiknak, akik hazaárulók, de ők a leghangosabbak a komunistázásban, azokról nem tudok és nem is akarok jót irni. Mert az hazugság lenne és akkor én sem lennék jobb ezeknél.
sajnos az ügynökakták egy jelentős részét megsemmisítették, csak arról állítható egyértelműen, hogy szerepet vállalt, akiről van valami, akiről nincs, arról viszont nem lehet biztosan azt állítani, hogy nem volt az
ez aztán a cáfolat :) Azt ne mondd, hogy jogászként ezt elfogadnád. Ha kötelező lenne a kormányfőknél (is) az állambiztonsági átvilágítás és ügynökakták nyilvánosságra hozása megtörtént volna egyértelműbb lenne a helyzet és megszabadultunk volna mindenféle Hornoktól, Gyurcsányoktól, orbánoktól....
Én nem Gyurcsányra gondoltam, de ő maradt baloldali, KISZ titkársága után is, én nem szeretem, de amíg van, addig jó az fidesznek Ott van a másik KISZ titkár, aki több száz milliárdos vagyont halmozott fel, nagy részét strómanokon keresztül és hazaáruló lett, elvileg jobboldalinak és szabadságharcosnak vallja magát, aki inkább autotaktrikus vezető, aki nem a munkásosztályt, hanem a magyar társadalom széles rétegeit taszítja mélységi és általános szegénységbe, növeli az ollót a magyar társadalom felső és alsó jövedelmi szintje (és életszínvonala) között *** "munkásosztályt megnyomorító" - ez a szóhasználat azonban mindent leír a politikai beállításodról, ilyen ma egy magyar jobboldali, exkommunista, köpenyt cserélt tanárember? Nincs hozzáfűzni valóm, mindenki azt gondol, amit akar.
OROSZ-UKRÁN háború