Sokkal több ukrán meghal??? 😳😲 Te milyen müsort néztél az utóbbi másfél évben?
És akkor arra ki se térjünk, hogy ahogy egyre érkeznek a nyugati fegyverek, egyre jobban tolódik ki az arány: egyre kevesebb ukrán hal meg, és egyre több ruszki.
Azt elfelejtettem mondani, hogy az ázsiai horda magyar kiszolgálói az utódpárt ellenzék vezető pártjának/ pártjainak elődpártja(i) tagjaiból kerültek ki.
Mi köze van a mostani témához annak, hogy a 2. vh.-ban erőszakoskodott a különböző nemzetiségű ázsiai horda? Nagyszüleim kúriájában volt egy orosz parancsnokság. Azt mondták, hogy a tisztek oroszok voltak, nem volt különösebb gond velük, sőt a volt tagköztársaságok csicskáitól is meg kellett védeniük a magyarokat. Az igazi gond a magyar kiszolgálóikkal volt 1945 után, akik gond nélkül végrejhatották a grúz Koba utasításait!
A milliárdos gázszerelők, meg a tömeggyilkos putlerek nem az én elvtársaim, elvtárs. Hanem annak a tolvaj zsírbödönnek az elvtársai, amelyik a tegnapi szokásos megszorítások bevezetése után ma arról bégetett, hogy gyorsan ki kéne egyezni, még az ellentámadás előtt, mert ha az megindul, ruszki gazdáinak már nem nagyon lesz miről egyezkedni. 🤣🤣🤣 Sejted, ki lehet az említett elvtárs, elvtárs? Tudod, akinek jó szovjet mintára a hatósági áras csirkefarhátat, meg az Európa-rekord inflációt is köszönhetjük. 😀
Így-így Ezért nem szabad összehordani a különféle propagandát, meg hazugságot, mert a végén összezavarodsz! Ezért kell a ruszkikhoz húzni, mert a gázszerelő abból szedi le a hasznot, ezért drágább nálunk a gáz és még cukkenbergnél is okosabbnak hiszi magát az, aki az általánosban is csak bukdácsolt
"hanem arról, hogy a 2. világháborúban a frontvonalra általában nem oroszokat, hanem a volt szovjet tagköztársaságok katonáit küldték"
Aha, szóval ebből eredeztethető az a fantasztikus ruszki kisebbségvédelem, amire hivatkozva a ruszki hordák lerohanták Ukrajnát. 🤣
De egész összezavarodtam, segíts már ki kérlek, kik is voltak, akik a 2.vh után halomra erőszakolták a magyar nőket? Ugye ez a horda oroszt nyomokban sem tartalmazott? 🤔
Ez és az elvtársad színvonala? Bocs, hogy egy evidenciára rákérdezek! Amint látjuk, igen. De nem csüggedjenek, "csak összefogni hát, és nemzetközivé lesz holnapra a világ"
Azt már én is sokszor leírtam, hogy szertefoszlott a "hős szovjet, adott esetben orosz katona", valamint az "orosz szuperfegyverek" mítosza. Most szőnyegbombázás megy, amiben sajnos sokkal több ukrán meghal, de ezt a dezinformációs ukrán propaganda nem ismeri el. PAX ET GAUDIUM!
Van ez így, ha a ruszki nácik megtámadják az országodat, nem állsz neki válogatni, hogy csak azzal vagy hajlandó harcolni, akivel azonos a világszemléleted. :)))
Ezt nem tanították a suliban, "professzor úr"? Helyette Montesquieu beszélt a milliárdos gázszerelőkről? 🤔
Valamit ismét nagyon benéztél! Én a "kisebbségek által uralt" Szovjetunióról nem írtam, hanem arról, hogy a 2. világháborúban a frontvonalra általában nem oroszokat, hanem a volt szovjet tagköztársaságok katonáit küldték. Bocs, hogy értelmező szótárt és történelemkönyvet nem mellékeltem! Mondtam már, hogy megszűnt a Szovjetunió, és a tagköztársaságai önálló államokat alapítottak? De ezt el ne áruld senkinek! :)
Ja, értem. Szóval a ruszkik azért kaparták elő az utolsó megmaradt elit egységük maradékát, mert az ukránok bementek néhány orosz csirkefarmra. 😃
Azt meg már meg se merem kérdezni, hogy a "világ második legerősebb hadseregének" (muhahahaha 😃😃😃😃) országába csak így besétál, aki akar? A belgorodi "csirkefarmoknál" a terrorista "föderáció" területének 99,9%-a néptelenebb. Akkor oda is lazán besétálhat, aki csak akar? Ez valami vallomás akart lenni, hogy a ruszkijaid örülnek, ha Moszkvát képesek megvédeni? 😃😃😃😃😃
OROSZ-UKRÁN háború