Műholdak pásztázzák a föld minden centiméterét percről perce, de senki nem tudja, kik robbantották fel az északi áramlatot. Az oroszokat nem engedik oda, a többi meg csak hazudozik. Honnan tudnák, milyen bomba volt. Becsapódás előtt bemutatkozott? Ez hasonló, mikor az atomerőműben állomásoztak az oroszok és magukat lőtték. Ez teljesen észszerű dolog. :-) Ezernyi videó van a netem, de soha nem látni, ki lőtt ki kit.Persze mindig az ukik a ruszkikat. A ruszkik még egyetlen pontos találatot sem tudtak bevinni ezek alapján. Mondjuk Z-t nem láttam az oldalán. Kíváncsi vagyok, meddig tanácskoztak az okosok, hogy a lengyeleknél becsapódott rakéta kié legyen.
Elhiszem, de ezek szerint az emberek nem gondolták úgy, hogy az EU-tól el kellene távolodni és összebútorozni az oroszokkal. Gondolom a holodomor után annyira nem bíztak bennük.
Janukovicsnak több palotája volt, vagy 7, mellesleg annak idején színarany wc-re is emlékszem. Mi ehhez képest a mi Viktorunk egy vacak Hatvanpusztával.
"Általában úgy van, hogy annak kell bizonyítékot szolgáltatni, aki kételkedik." Ez nevetséges hülyeség. Szóval szerinted, ha az ukránok nem jelentik ki, hogy nem akarnak csatlakozni a NATOhoz, akkor ez elégséges ok a háborúra? Szóval, egy országnak, amelyik sokat szenvedett az oroszoktól, mikor lehetőség tűnik fel, hogy egy szövetséghez csatlakozzon, amelyik megvédi jövendőbeli szenvedésektől, ehhez nincs joa?
Janukovicsot a parlament mentette fel, az igaz volt valami kifogásolnivaló a felmentés körül. Azt is meg lehet említeni, hogy a tömegbe lövetett, erőszakosan lépett fel a tüntetőkkel szemben. Azt is meg lehet említeni, hogy a korábbi elnököt, Juscsenkót megmérgezték, na beugrik valakinek egy név erre? Az oroszbarátok szerint az oroszok nem avatkoztak be a dolgok menetébe, Janukovics nem volt korrupt, nem lövetett a tömegbe, mindenesetre ezek szóra se érdemesek, csakis az a szóra érdemes, hogy volt valami vidó egyeztetés az USA kormány és az akkori ukrán ellenzék között.
Olyan demokratikusan mint nálunk? Értem. Egyébként az ok az volt, hogy Janukovics visszalépett az EU-val folytatott tárgyalásoktól, mert Putyinnal akart összebútorozni. Kár ebbe bármi mást belelátni, hogy a kijeviek nem akartak orosz hűbéresként élni.
Nem kell itt semmit bizonyítgatni! Főleg nem a Pisti felszólítására. Van egy véleményem, amit leírok egy nyilvános névtelen fórumon. Általában úgy van, hogy annak kell bizonyítékot szolgáltatni, aki kételkedik. Hajrá! Amit láttunk, az adott. Oroszok felszólították zelot, hogy nem csatlakozhat a NATO-hoz. Aztán felsorakoztak a határon, aztán bevonultak. A többit meg csak Putyin tudja.
A cikk '18-as, nehezen tud beszámolni az utóbbi 10 év USA általi felfegyverzésről. '17-ben engedélyeztek 27 millió dollár értékű USA szállítást, ami smafunak számít. Van a cikkben további európai országokról szó, azok is smafu értékűek. Ez eddig szinte semmit nem bizonyít az állításodból.
Ha konkrét dolgot állítasz, mint tényt, akkor nem csak illik, hanem valóban bizonyítékokkal kell alátámasztanod, ebben tökéletesen igazad van. Egyébként az elején valamikor a háború kitörése után röviddel én is hasonló gondolatot írtam le és nem bizonyítottam. Ma is így gondolom, de ez az én érzésem, nem kész tény, én gondolom így. Illetve, mint most megtudtam, még valaki hasonlóan gondolja. :)
OROSZ-UKRÁN háború