"Ráadásul a nagyon sok odaajándékozott fegyver sem működik" Csak tudnám, hogy akkor miért nem haladnak a háborújukkal az oroszok! Szegény ukránoknak, nincs működő fegyverük, elfogytak az embereik (elszöktek a harc elől) és egyébként is kevesen voltak már a háború előtt. Nem értem én ezt, a fentiek ellenére az utóbbi háromnegyed évet nézve már területet vesztettek inkább, mint nyertek. Lehet, az oroszok félrehallották a háború célját, azt hiszik a veszítés a cél?:)
Van már tapasztalata az orosz- amerikai (ukrán) háborúból. Ha elölről kezdenék, már biztosan abból is kimaradna. Kíváncsi vagyok az amcsik milyen megtorlást eszelnek majd ki, Macront is felveszik a fekete listára, megadják a "kilövési engedélyt".
A Raiffeisen is Oroszországban van, és az osztrák kormány megvédte az EU-s támadások ellen. Persze, ott normálisabb ellenzék van, akik nem igazán támadják ez miatt, mert tudják, mi az osztrák cégek és az ország gazdasági érdeke.
Meglepő fordulat, gondolom kezd betelni a pohár a távirányítósdival, helyes. Az usa meg kezd úgy viselkedni, mint valami balatonparti védelmi pénzes szekta. Nekik is észhez kéne térniük már.
Ne légy naiv! Ezt jól leírtad, elkezdte a politikai tisztogatást és a saját embereit ültette helyükbe.Semmi nem változott, csak a zsebek. Ami biztos, az biztos, betiltotta az ellenzéket a demokrácia felé úton. Azt meg már megtapasztalhattuk, hogy az ukrán propaganda meg csakis az éltetését engedélyezi, semmi rossz nem szivároghat ki. Ha esetleg mégis, azonnal jön a fejmosás zelótól.
Te nem tudod, mit beszélsz?! Ha a Kreml állna lángokban, akkor az egész világ is. Úgy látom, azt elfelejtetted, hogy egy atomnagyhatalommal van dolgunk.
OROSZ-UKRÁN háború