és mi a f@aszt akartál ezzel mondani ? hogy az oroszok leverték a magyar szabadságharcot? erről van szó, nem árt a történelemmel tisztában lenni, hogy imádjuk az oroszokat, igaz?
No, akkor tisztázzuk, hogy az 1815-ben a poroszokkal, osztrákokkal és oroszokkal a monarchia védelme érdekében létrejött Szent Szövetségben állapodtak meg arról az azt létrehozó államok - melyhez később Anglia is csatlakozott -, hogy egymásnak kölcsönös segítséget nyújtanak, és ugye éppen az 1948/49.-es magyar szabadságharcot és forradalmat leverni akaró osztrákok ellen folyó háborúban I. Miklós cár a Habsburgok, nevezetesen Ferenc József császár - tehát az egyik nyugati nagyhatalom - kérésére, annak segítve avatkozott be 200 ezer katonával az osztrákok oldalán a magyar forradalom és szabadságharc leverése céljából. Szóval nem árt néha tisztában lenni a történelmi tényekkel, akkor nem ír valaki zöldségeket. :)
ne is várj, a korlátolt gondolkodású, és talán fizett bérenc moskovita majom meggyőzhetetlen arról, hogy mi a valóság. felesleges, reménytelen vállalkozás
Megmagyaráznád nekünk, hogy miért nevezhető az aberrált ukrán imádatnak, ha valakik úgy gondolják, az igazság sokkal inkább az ukránok oldalán van? Hol van ebben az imádat, sőt még akár rokonszenv se szükséges ehhez, csak helyes ítélőképesség. Persze, tudom, erre nem fog semmi értelmes magyarázat érkezni, nem az a fajta vagy te se, hogy ilyet várhatnék.
nem kérte számon, csak megemlítette. Hol van ez a számonkéréstől !!!!!!ne adj olyan szavakat más szájába, amiket nem mondott. 1848 at akart írni, ennyire gyp-s nem lehet valaki, hogy nem veszi észre, csak elírás nyihahhaha És igaza van aki az oroszok seggét szereti nyalni, az húzzon közelebb hozzájuk ! mi meg maradunk az ukránok szomszédja, csak a másik irányból.
Mindenkinek lehet véleménye és mindenki eldöntheti, hogy kiét ignoràlja, kivel szimpatizál. Szerintem az oroszok véleményét, aggályait is ignorálták éveken ha nem évtizedeken keresztül, sőt most is! Meg is lett az eredménye. Eme véleményem miatt már többször megkaptam a moszkovita jelzőt. A párbeszéd hasznos tud lenni, de ahhoz tudni és érteni kellene, valamint min. törekedni a megegyezésre. Sajnos én nem látom a törekvést a felek között, itt is max 1-2 nick esetében. Kritika elfogadasa nem megy még úgy sem, hogy nem mi vagyunk a hadviselő felek, bár egyes személyeskedő megnyilvanulás eseten ez is kétségesnek tűnik.
Az is elképzelhető - figyelemmel a koromra. Van erre egy anekdota. Amikor egy, Nezvál Ferenc nevű igazságügy-minisztert "érdemei elismerése mellett" nyugdíjaztak, és egy Korom Mihály nevű személyt neveztek ki helyette, akkor Nezváltól megkérdezték, hogy miért ment nyugdíjba, amire azt válaszolta, hogy "a korom miatt". :) A személyek, a nevek - és az, hogy Korom követte Nezvált - valósak!
Miért is és miben volnék tévedésben? Hát igen, a korommal sok minden jár, az is, hogy nem is olyan régen kaptam címzetes egyetemi docens kinevezést - amit a külsős oktatóknak, óraadóknak szoktak adni, amikor ilyen "címhullás" van. :)
OROSZ-UKRÁN háború