Látod, mégsem megy sokaknak és inkább a lehetetlenben bíznak vakon. Ha nem az ellenségeinkről lenne szó, még tisztelném is szegény ördögöket, de így csak a szánalom marad.
Mondtam, hogy ne legyél türelmetlen, haladnak ők csak lassabban, mint ahogy te gondoltad. Mindenből több van és lesz nekik, de ez sem kell, hogy befolyásolja az esélyek latolgatását.
Drága Stefán nem én vagyok makacs, hanem a tények. Az orosz és az ukrán hadsereg közti különbség megállapításához, pedig nem logika kell, hanem alsós matek, ezért nem értelek.
Szerinte az nem tény, hogy nem haladnak Nakmutnál se, szerinte az a tény, hogy Putyin megígérte, több tankot fognak előállítanai az elkövetkezőkben, mint amennyit a nyugat ad az ukránoknak. Különös fogalmai vannak a tényekről!:))
Érdekesen és öngyógyító módon szelektálgatsz az infók között, a jóval durvább juniork pörkölgetések valahogy elkerülik a figyelmed. Lassan az összes hohol befeketedik Bahmutnál, de te csak orosz pörkölést látsz. Nyugtass meg, nem tözsdézel. Lol
Belinkeltem a rideg tényeket tartalmazó hírt, és alá írtam, hogy a többi süket dumcsika. Mit nem értesz? Ja, hogy a vágyacskáid ellenkeznek a tényekkel, ezért légyszíves ne engem okolj!
Ha brutális fölényben vannak az oroszok, ahogy Putyin állítja, miért nem haladnak a háborújukkal? Erre a felvetésre mondtál valami "süket dumcsikát", amiben logika nem volt, csak a vágy, az orosz fölényre.
Ha a gyűlöletbeszédre gerjedsz, pattanj át a szektás topikba, gondolom onnan is bevamzerolod akit csak lehet, vagy neem? A gyűlölettel van neked a legkisebb bajod elvtárs.
WLM-et megengedheti magának a korcsozós gyűlöletbeszédet, valószínűleg jóban van a modikkal. Szerintem én már jelentettem ilyen miatt, de le se sz**ták.
OROSZ-UKRÁN háború