Jóvanna, kicsit én is had pezsegjek. 😀 Élvezd a szabit, ha visszamentél, meg hord szét őket, keress amennyit csak tudsz!
Törölt felhasználó2023. 03. 04. 15:25
Amúgy ha mindenki fegyverkezik és ugyan béke lesz mi? Hát persze ,de ha mindenki lerakja a fegyvert akkor talán,? Ugyanmar még akkor sem ,amennyi korlátolt van ,már akkor sem.
Törölt felhasználó2023. 03. 04. 15:22
Na mi van kitört a nemlétező 3 . Világháború a Z ufokkal ?➕
Fullos(nak mantrázott)? 😲 Dehogyis. Ahogy Kvasztics elvtárssal már levezettétek, húsz pakival összezárva mosogatok a hanyatló Nyugaton, naponta éhenfagyva - és csak az tartja bennem a lelket, hogy - talán, egyszer, majd - én is ruszki bérkommentelő lehetek. :)
Nocsak, az ukránok háborút (pardon, "különleges katonai műveletet") indítottak Oroszo, meg Kína ellen? 😳 Milyen tájékozatlan vagyok... 😰 bevallom, nekem fel se tűnt. Még jó, hogy szólsz. 🤗😉
Kétségtelen, putler is kevésbé szereti őket, mióta egységesek és demokraták. :))) Az egységes Nyugat károsan hat a ruszki villámháborúk hatékonysági mutatóira. :)))
Drága jó öreg Goap bácsi most egész nyugodt, nem úgy, mint amikor dolgozott a"fullos" (nak mantrázott) munkahelyén, csak ezért ajándékozom reakciókkal.
Amúgy jogos, a húgyagyú nem passzol, csak haragszom rájuk. Sajnos nagyon okosan és aljasan manipulálnak. Az életszínvonal tekintetében igazad van, nem is kérdés, tizenpár éve még álomvilág volt a teljes nyugat, csak mióta ennyire "egységesek" és "demokraták" azóta vannak bajok.
A sajtószabadság körébe nem tartozik az államilag szervezett lejárató kampány, ezt meg kell akadályozni, pontosan a szabadság védelme érdekében. Az ilyesmiről inkább a koncepciós perek jutnak eszembe, 50-es évek, rémlik?
OROSZ-UKRÁN háború