Ha nem Z. (Ukrajna) győzelmét várod, nem nekik drukkolsz, akkor a másik oldalnak, Putyinnak, az oroszoknak drukkolsz, nincs más lehetőség. Sajnálatos, hogy a drukkolók színvonalán vagy, mondhatnám a futballhuligánokén.
Nemrég még az ukránok látták az oroszok hátát, amikor Herszont visszafoglalták. Az utóbbi félévben az oroszok több százalékot veszítettek. Ezt hogy értékeled? Nyolc hónap alatt nem tudtak elfoglalni a Bakhmut nagyság ú várost. Ezt hogy értékeled?
Az sokkal jobb, amikor annak az ukrán/izraelinek nyalod, aki szerint meghalni joguk van a magyaroknak az USA földjeiért, de a magyar nyelvet nem használhatják fuckrajnában.
Mit kerestek ott civilek? Na ugye, hogy civil pajzsot használnak a hoholok. Jobb lesz, ha Kramatorszkból már most evakuálnak, mert az lesz a következő. Nem kell vinnyogni, hogy nem volt rá idő, szóltam időben.
Az a bibi, hogy én soha nem éltettem Putyin bácsit, a Zed iránt érzett megtévelyedett szerelem viszont mindig "lenyűgözött". Tehát nem nekem kell vallanom.
jóember! Nincs abban semmi szégyen, ha valaki magyar létére az oroszok seggét nyalja. Te szégyelnéd? Akiben van gerinc, az bevállalja. És Te? Legalább tudjuk, hanyadán állunk !
Még véletlenül sem a félratyi Zednek nagy az arca? Miközben egyre hátrább botozzák az ebeit, szerencsétlen félnótás a Krímről ábrándozik. Tuti megint elcsábult és hozzányúlt a nagy fehér főnökhöz. Moneycenter néven pedig elég furi nagyarcozni, lol. Gondolom az is egy lázálom, mint a hoholok diadala.
ilyen az, amikor az önkéntes orosz propagandista túl akarja szárnyalni a hivatalos orosz propagandistát: "És
persze komolyan kell venni Ukrajnát és Zelenszkijt. Ő veszélyes. Nem
hülye. Energikus. Nagy szerepet játszik ebben a történetben. Ő nem csak
egy bábu. Becsapjuk magunkat, amikor ezt mondjuk - szúrta oda Sahnazarov."
OROSZ-UKRÁN háború