Ja és a legnagyobb félelmem az, ha az oroszok a német holland határnál lövik a megmaradt fehér hollandokat, akkor az én 5 éves gyári garis Bosch mosogatógépemnek megmarad-e a garija.
Én is akartam adni, csak a németek nem fogadták el a lízing kérésemet, mert nincs olyan biztosítás, amivel fedezni tudnám.... Most mit tegyek ? Mert itt a 'drágameleg' szobából próbálnék segíteni, nehogy minket is 'beagresszorkodjanak' és nem lesz meki meg ilyesmi.
Azokat az akkori nép sztárolta és nem a világ elit vezetői.... A helyzet viszont tényleg hasonló, utólag mindegyiket bűnösöknek, gazembereknek és diktátornak tartják.... Annyiban talán más a mostani, hogy ez még lopni is tudott.... A jövő tananyagaiban így lesz benne....
Az ukránok elnökét hatalmas elismerés és taps fogadta a Brüsszeli csúcson.... Szegény Viktátort, mindenki kerülte, alig volt olyan aki kezet akart rázni vele.. Az egyik egy hős és mindenki kezet akar rázni vele! A másikat mindenki kerüli és úgy bánnak vele mint egy közönséges hazudozó tolvajjal.... Világosítsatok már föl, hogy miért érdemli ezt a Viktátor....
Igazából az afgán időkből származó bosszú volt, amikor egy afgán (orosz apa-afgán anya, erőszakból fogant) kisgyerek, kővel megdobott egy USA tankot és a válasz géppuskázás nem volt elég hatékony.
OROSZ-UKRÁN háború