Afganisztánt az amcsik hagyták ott egyik percről a másikra egyetlen NATO tagot sem értesítettek hogy megyünk!! Nem hiszem hogy atomot akartak dobni rájuk a ruszkik ,,tudod azt csak egy mocsok ország tette meg a japánokkal!! De ha tovább feszíti a húrt az USA vezérletével a nyugat Ukrajna megkaphatja, csak taktikai atomot , tudod mi az?? Ne tudd meg!! Azt tudod hogy Macron elnök kijelentette hogy ha taktikai atomot lő ki az orosz a nyugatnak akko sem nem szabad beavatkozni?? Mert?? Világégés lenne.
Észak- Koreához hasonlítani egy ilyen országot? Na ez szégyen!! Ne haragudj de butaság hisz a világon mindenük van ami az élethez kell érted ?? minden nyersanyag! Most meg Ursuláék új szankciója vonatkozik majd a dúsított uránra is?? Hát egész Európa függ a fütőelemektől?? Nem lesz energia Európában leállnak az atomerőművek. most indítottak újra pl. a németek..mert leállitottak a zöldek.Most meg mennek a szénerőművek!! Normálisak?? Hát nem!
tudjuk, hogy nagy gondban vagytok és mindenáron meg szeretnétek akadályozni az Orosz Föderáció szétesését, de sajnos ez nem fog menni, elszegényedés és elszigetelődés vár rátok ott Orkföldön, ideje tanulmányozni az Észak-Koreaiak életét mert az vár rátok ott Orkföldön 5-10 éven belül
Te is írsz ám hülyeségeket!! Megsemmisítése?? Portfolio?? Mást nem olvasol, esetleg az angol hireket??Ukrajna meg fog szünni ha tetszik ha nem!! Csak sok ember hal meg a bohóc meg az USA miatt!! Addig harcolnak míg van katona,aztán mi lesz?? Most majd viszik a nőket is ha már a férfiakat meg a gyerekférfiakat összefogdosták. Vagy nem igaz?? Hitler is vitt mindenkit aki mozgott!!
A második ukrán front szállta meg hazánkat. A vörös hadseregben voltak oroszok, ukránok és mindenféle szedettvedett népség. A megerőszakolásokban az oroszok és az ukránok hasonló "kultúrát" képviseltek.
Értem nem kell fordító perfekt orosz vagyok, kettős állampolgár,,úgyhogy ilyen totorok ne beszéljenek félre mert hiteltelen amit ír a másikban én sokat éltem kint és tudom mi újság odakint csak a rend kedvéért írom, olyat írjanak ami megfelel a valóságnak!
OROSZ-UKRÁN háború