Azt meg végképp nem értem Baloldalisták a jó néven vett baloldal, mért tűzi zászlajára a háborút,-na meg avval járó terhek viselését EZEK A DOLGOK ÖSSZEFÜGGENEK. Lesz neked ebből egy picike hasznod. HÁBORÚ FOLYTATÁSÁBÓL.
Ez milyen párhuzam: Rendben, Kissinger lakásának teljes területét szívesen odaadják az ukránok. na jó, aludjunk. nincs nekem ebből semmi hasznom. -Hruscsov ukrán polítikus rontotta el az egészet.Ő tőle meg végképp nem kérheted számon.
jaj hát nagyon sok Oroszt megöltek még háború előtt(ami ma is tart) -menekültek többsége orosz. ~10 millió (erről se írnak) gondolkoz már el ugyan ezt tették az oroszok az ukránokkal, Régen is voltak ukránok Oroszba,hallottál olyat,üldözik Őket, (no meg gyilkolnák oroszba a ott lakó ukránokat) . ne már. szabadon garázdálkodik Zelinszki: minden orosz tűnjön el!! -ja majd beszélnek erről.. Azok hozzátartozói kiket megöltek az ukránok 2014 -ben, kihez fordultak Levélben Putyinhoz.
"Az emberek a brit lapnak elmondták, hogy látták, ahogy fekete zsákokkal teli teherautók érkeztek a szemétlerakóhoz, amelyeket aztán elégettek. Később pedig égett haj átható szaga terjedt a levegőben."
Kellemes krematóriumi fíling, Auschwitz 2.0 És ugyebár ezek akarnak "nácitlanítani". 🙄
Legalábbis próbálkoznak, de szerintem ezekért a tőmondatokban visszaböfögött orosz propagandáért nem fizet nekik senki. Kár, hogy már rajzokkal se próbálják feldobni. :)
hulladék orkok "temetkezési" szokásai: "Az orosz megszállók a herszoni szeméttelepen égették el a holttesteket, valószínűleg elhunyt bajtársaikét – írja a Guardian helyi lakosokra hivatkozva. Az emberek a brit lapnak elmondták, hogy látták, ahogy fekete zsákokkal teli teherautók érkeztek a szemétlerakóhoz, amelyeket aztán elégettek. Később pedig égett haj átható szaga terjedt a levegőben. A szemétlerakó bejáratánál az oroszok ellenőrzőpontot állítottak fel, a helyi lakosok nem léphettek be a területre."
OROSZ-UKRÁN háború