Ennek a Sorosnak még a kutyájából is ellenséget fogtok faragni? Bíztam benne, ha meghal az öreg, akkor leáll a dolog, de hát nem magvaszakadt a vén csóresz.
Törölt felhasználó2022. 07. 02. 19:44
"Klaus Müller" nyári bemelegítést tart a németeknek a télen esedékes tétmeccsre: .
"... Klaus Müller, a német Szövetségi Hálózati Ügynökség elnöke felszólította a ház- és lakástulajdonosokat, hogy ellenőriztessék és állítsák be gázkazánjaikat és radiátoraikat a hatékonyság maximalizálása érdekében. . A karbantartás 10-15%-kal csökkentheti a gázfogyasztást– mondta a Funke Mediengruppe német újság- és magazinkiadónak. Müller szerint a lakosoknak és az ingatlantulajdonosoknak ki kell használniuk a hideg idő beállta előtti 12 hetet a felkészülésre. . Szerinte a családoknak már most meg kell beszélniük, hogy „minden helyiséget a szokásos hőmérsékletre kell-e állítani télen, vagy néhány szoba lehet-e egy kicsit hidegebb”. .
Odessa elfoglalása logikus lépés lenne.Megteremti a Moldáv szakadárokkal a kapcsolatot s a fegyverszállitásokat Romániából kerülőre kényszerithetné.Moldávia ebbe a helyzetben fegyverszállitással nem hiszem hogy hergelné az oroszt.
Majdnem biztos vagyok benne, hogy ezek szándékos támadások voltak és ez még csak a kezdet. Sokkal több civil áldozat lesz. 45 augusztus 6-óta tudjuk, hogy egy országot a civil lakoság pusztításával lehet térdre kényszeríteni. Ez szerintem most is így lesz. Nekem nem szimpi se a biciklis, se a bunkeros.
De legalabb nem aruhazakat "teveszt" ossze katonai celpontokkel, igy ebbe nem hal bele senki sem Svájban sem Svédországban. Nekem szimpi az oreg, olyan emberi, gyarlo, felul a biciklire felbordul, de nem egy bunkerben jatsza a tevedhetetlen nagy stratega fuhrert...
Mekkora szégyen már ez az amerikai népnek. A régi szép időkben komplett népeket, milliószámra tudtak eltüntetni a föld színéről, most meg egy pelenkás, degenerált vénembert kell elviselniük nap mint nap, mint vezetőjüket.
Törölt felhasználó2022. 07. 02. 15:43
. Svájccal keverte össze Svédországot az USA elnöke . 2022. július 1. 17:30 . A bicikli, és a súgókártya után rövid időn belül a harmadik komoly hibája az idős államfőnek. . A madridi NATO-csúcstalálkozón történelmi döntés született, ugyanis a finnek és a svédek is csatlakoznak a NATO védelmi szövetségéhez. Joe Biden, az Egyesült Államok elnöke ezúttal Svédországot keverte össze Svájccal. . Az amerikai elnök még telefonon is egyeztetett az országok vezetőivel, azonban azt már nem jegyezte meg, hogy pontosan kivel is beszélt. Így a tárgyalást követő beszédében, Svájc csatlakozását kezdte értékelni. . Nem sokkal a baki után pedig újabb, 800 millió dolláros (305 milliárd forint) katonai segélyt jelentett be Ukrajna számára. .
p.s.: Lehet h. (talán) azt már nem kellene megvárni, amíg Oroszországot U-krajinával keveri össze... 🤔🤪
OROSZ-UKRÁN háború