Lengyelek is nagy falat volt elsőre az oroszoknak, 3x is felosztásra került...régi recept szerint főznek az oroszok, csak most rágós lett a második fogás az ukránból... remélem a torkukon akad!
Ez így van, az ukránok bármit megtehetnek (amit tudnak) az oroszok ellen, a felhatalmazást február 24-én megkapták. A többi ország viszont, nem. Csak a hugyagyúak szeretnek a vékony jégen vonaglani.
Nézd meg az ENSZ szavazáson vagy 45 ország nem ítélte el őket, és meg a “búza” kártyát elő se hoztak. Nagy területen kényszerből mar önellátóak, sok ezer tonna aranyuk van és termelnek is ki + sok MRD € megy nekik napi szinten. Szerintem ez évtizedes “buli” nem pár hónapos, sajnos. Szerintem jó dolog hogy mennek ki világot látni/ tapasztalatot szerezni az emberek, a propaganda pedig általában egyszerű, egyik oldanak összejött a fogalmazás, másiknak meg nem ..
Van egy két zavart srác, aki folyamatosan azt haluzza, hogy szegény ukik NATO és EU tagok, de súgok, egyik sem fog összejönni, hozzáteszem nagyon helyesen.
OROSZ-UKRÁN háború