Nagyon jól látod. Akkoriban amikor a videó készült mindenhonnan összelopkodott képekkel dolgoztak, most ennek is kiderült a forrása. Meg a cikkből kiderült hogy az interjúban miért leendő külföldi eladásokról beszéltek: az MVM közben talált ténylegesen létező tároló megoldást, így nekik már nem kell talajvízes hókuszpókusz.
Szerintem mindenféleképp. Most vett benne 25%-kot ismeretlen árfolyamon. Ha hagyja bedőlni, azzal a teljes befektetés úszik(és a tervezett projektek). Jelenleg a cégben lévő tőke nagy részét a Palkovics-féle tagi kölcsön vinné, illetve az elsőbbségi részvények, így a törzzrészvénteseknek nem maradna semmi. Ennél szerintem sokkal előnyösebb nekik a tőkeemelés.
En is ebben bizom. Viszont ahhoz, hogy tartosan 20 forint folott maradjon, Uram bocsa' emelkedjen tovabb az arfolyam, folyamatosan novekvo arbevetel es nyereseg kell. Kulonben ismet vissza fog esni az arfolyam a 20 vagy 25 forint fole "szuras" utan, ahogy tette korabban.
Szerintem ha validálják a technológiát és jönnek az első megrendelések + DACH régió illetve Japán tekintetében az Épdunak van joga az értékesítéshez, akkor szerintem egy esetleges hype simán 20 Ft felé fogja vinni az árfolyamot. De ez csak szerény véleményem, nem befektetési tanács...
Ha bejon nekik a geoakku, siman felmehet 15 ft fole, mert a becslesem szerint geoakku nelkul ott lesz a "helye" az arfolyamnak ha elerik a 12 milliardos arbevetelt es felesben megosztjak a 10-20 %-os arbevetelaranyos hasznot a panodom-mal. Ha meg pozitivabbak lesznek a befektetoi varakozasok, lesz hitelesites es elso megrendeles, szvsz konnyen 20 ft fole mehet a rv arfolyama.
Ebben a cikkben pont ahol a focim van, es az ott szereplo kep, megegyezik a geoakku videojaban levo helyszinnel ami a youtube felvan toltve. Kontenereket szereplo felirat a tarolok kinezete es a kornyezet is. Ha mas is ugyanigy latja kerlek erositsetek meg:Dd
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995