Baszki, te kurva kemény arc lehetsz. Akit szidsz itt össze-vissza legalább letett sokmindent az asztalra és eljutott valameddig (lehet most épp a börtönig). Te meg tét nélkül osztod az észt egy nyilvános Pf fórumon... érzed a különbséget ugye? :)
Rövid távon három 11 körüli felszúrás, tripla tető. Rossz jelzés, de csak rövid... Lehetett volna belőle füles is, de bedöglött. Hosszabb távon jó lehet, de életben kell tartani fundás hírekkel, hogy legyen egy emelkedő trend legalább, ahol majd meg lehet közben pihenni. Ez így még elég kevés, ahogy látni is a charton.
18-nál lehetne egy nagy bili az ellenállásnál, tele lehetőséggel. 😃😃 13-14 jó lenne egy lépcsőnek pihinek. Az már technikailag is inspirálná a vevőket, nem dobálóznának! Vagy túl közelről, vagy túl messziről nézed a chartot. Variálj egy kicsit.
jaj önérzetes 345 kicsihuszár.....írnék én az Appeninn topikba, ha farkasfrufru bírná a kritikát, de mindenkit kitilt, aki nem a szája íze szerint posztol....így csak itt tudtam "ráírni"
A "3-4-5"-ös fedezett ügynökökről akár el is férne egy új topik, biztosan sokan követnék. JD az appeninn topikba való, a tükörbe nézésről meg írhatnál egy lélekbúvár könyvet. Épduferr témában hoztál valamit?
azért mert a PF fedezi a 1-2 hetes regisztrációs, de már 3-4-5 vagy még magasabb regisztrációjú alakokat, azért még ugye nem kötelező ezt elhinni? A JD-ről tett megállapításaim pedig csak tényeken alapultak, az Appeninn zsírosan veszteséges, csak ugye ha valakire rá akarjátok löcsölni, akkor az ilyen beírás nem hiányzik....egyszer szagértő vagy, másszor meg cenzor, néha meg ott is trollt látsz, ahol nincs......vagy a tükörben magadat látod annak.....
te el vagy tévedve ez látszik a regisztráció és Tapasztalat, Aktivitás, Népszerűség, számoló fóbiádnál is. Aki, CSAK azért néz be és ír egy topikba, hogy a témától eltérően, kekeckedjen, szándékosan provokáljon. Az egy troll! pont. Ráadásul előtte töröltem egy hozzászólásodat és folytattad, a figyelmeztetés ellenére! Reklamálni lehet! :)
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995