a kérdés volt zavaros és "ellentétes". Ta szempontjából 1000db-s nyitó nem értékelhető. De napon belüli ta-nál már a nyitó lényeges lehet. Amúgy az átfogó technikai elemzésben, inkább a hullámzások értékelhetők. Aljak és csúcsok, stb. Az árfolyam rajzolata a grafikonon.... Itt már nem fog szerepet játszani egy 1000db-s nyitó, vagy záró. Összkép a lényegesebb.
Az új vezérigazgató-helyettes csatlakozása megítélésem szerint bizalomépítő, kommunikációja egyenes és olyan amilyet egy ilyen (remélhetőleg) sikeres időszak megkövetel. Persze tudom, hogy ez egy alig 20 perces kis online rádióban leadott (feltehetőleg tamogatott tartalomként készített) beszélgetés volt, de megfelelően célratörő és összeszedett hatást keltett. Az elhangzottak gyakorlati megerősítése természetesen még hátra van. 💪
Nekem is megjött a válasz tőlük gyorsan, bár nekem azt írták, hogy hamarosan feltöltik illetve küldik emailen is a linket. (nekem nem ígérték a mai napot)
Köszönöm, de még mindig nincs fent a link a weboldalon. Az előbb írtam a rádiónak emailt, hogy mikor töltik fel a weboldalukra az adást? Ha visszajeleznek, akkor jelzem itt nektek...
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995