1) A kérdés teljesen jogos, sosem szoktam magasabb árfolyamon venni részvényt, mint amit fair árnak ki tudok hozni, lehet akármilyen jó a TA, izgalmas a pletyka vagy csillogó a stratégiai prezentáció. De úgy gondoltam, hogy ha nem mint befektetés gondolok rá, hanem mint belépő potenciálisan nagyon tanulságos közgyűlésekre, akkor nem is rossz az ár amit fizettem érte. Nyilván itt megint azt próbálod sejtetni hogy valójában a nagy bevásárlásra készülök azért járok közgyűlésre. Nos, van olyan részvény a magyar tőzsdén, amivel sokkal többet foglalkoztam már, mint az ÉPDUFERR-rel, lassan könyvet tudnék írni a cég történetéből, és sosem birtokoltam egyetlen részvényét sem, és nem is fogom. De a gazdasági bűncselekményeket legalább olyan izgalmas témának gondolom, mint a pénzkeresést.
2) Azzal nincs semmi baj, ha "tulajok" (gondolom cégvezetőkre gondoltál itt, mert minden részvény eladója definíció szerint a tulajdonosa volt annak) részvényt adnak el. Azzal van baj, ha az igazgatóság eladja a részesedésének negyedét ismeretlen kisbefektetőknek, és te ezt úgy keretezed mintha ez jó hír lenne.
3) Miért kellene nekem mások trade-jeit magyaráznom? Kérdezd meg azokat akik veszik, hogy miért veszik. Nagy részük itt van a fórumon.
Nem tudom ismeri-e valaki Keresztes Attilát (energia stratéga) Azt se tudom ki ez de feldobta a facebook egy posztját. Villamos energia poszt. Ránézek.... Abban egy rész, idézet: Új témát hozok: Hidrogén termelés..... Lehet h ő már tud valamit???? Van valami linkedin oldala is
Én azt nem értem alapvetően, hogy ha ennyire negatívan látod az Épduferrt, akkor: * Miért vettél akár 1 darabot (bár ezt tudom, hogy részt tudj venni a KGY-n) is belőle? Hozzáteszem a legtöbben azok sem mennek el a KGY-ra, akinek több száz K (vagy még több) darabjuk van. Te viszont 1 darabbal is elutaztál, időt/pénzt/energiát nem sajnálva rá. Nekem ez elég érdekes kettősség az esetedben. * Miért ne adhatnának el a tulajok potenciális befektetőknek a saját rv állományukból? Ez szerintem teljesen szokványos, nincs benne semmilyen rendkívüli. (akár 2025-ben, akár a nemrég bejelentett tranzakcióknál) * Utolsó kérdésként: Ha szerinted 5-6 Ft-ot sem ér a részvény, akkor mivel magyarázod a napok óta tartó rally-t? Megtisztelő válaszaid köszönöm. Közben R 11 Ft ismét
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995