Maximálisan egyetértek azzal amit írsz, illetve ugyanez érvényes 12345-re is. Csak Ő inkább a Deltával foglalkozzon. Aki ebben érdekelt annak meg hajrá Épdu! R 9,04 Ft
Toka! Azt mondtad nincs részvényed! Lökőd a dumát egy csomó részvény topikjában, ahol nincs érdekeltséged és el akarod bizonytalanítani a részvényeseket! Mire jó ez neked, ha úgysem veszel, mert szar a részvény? Egyszer elmondtad a véleményed, ez ok, értékelem is! Na de naponta többször, mi értelme van ennek, ha nem pánikkeltés? Lehetne sorolni, hány részvénynél okoskodsz. Ennyire profi vagy, akkor kerüld el az ilyen részvényeket és a topikjukat is!
Miért nem a Vertikal miatt aggódsz? Lehetnek még gondok ott! Be is teszem oda neked ezt a linket, hogy nyugodtan böngészd!
"Ma feljebb ment 11-re, ezért a korrekció ideális helye ~8.83, de itt is alá mehet azért! Szóval eddig jól dolgoznak a vezérlőben! :)" Reméljük, hogy tényleg valahol itt lesz a fordulópont 8,8 Ft környékén...
Dodo Úr, kicsit nyugodjon meg.Nekem nincs klonom.Nincs szükségem rá.Hát ha Kt Úr is én vagyok akkor koszonom, nagy megtiszteltetés csakugy mint a többi klubbtag.Udvozlettel:Toka Úr
mivel te vagy kt is....meg vagy 20 néven vagy itt a fórumokon 0-24-ben a szart keverni....régen ment a nonstop piás szöveg, aztán az állandóan nyaralós......mostanra már csak a kéretlen megjelenés maradt.....beszart a club, ahol az összes címében megadott nicknév mind te vagy? skizoclub?
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995