Tozsdei ceg nem igazan alkalmas tobb koros befektetesre. Az acelszonda gyartas a legkisseb pronlema az ugyben . Nem startup tamogato szervezet kell hanem startup toke es az valoban sokat akar keresni ez a kockazat ara
Ez az alkalmatlan tőzsdei cég befektetőként részt vesz a találmány kifejlesztésében és nem mellesleg képes az annak működéséhez szükséges acélszondák legyártására. Gondolom a feltaláló és csapata konyít valamit az energetikához. Amúgy pedig ki tudja nem próbálkoztak-e start-up-támogató szervezeteknél és találkoztak-e esetleg nagyon magas tulajdoni arányt célzó exit-stratégiával vagy csalódást keltő válaszokkal mivel sehol nem érinti a téma az AI-t.
3 órája megint kikerült a FB-ra egy fing értékű szösszenet.....hiába, keményen dolgoznak, még munkaszüneti napon is promotálják magukat....inkább a bevétel/nyereség termelésben, meg a geoakku kommunikációban lennének ilyen szorgalmasak....ugye szájzáras milóka?
Lehet, hogy a csalas, megteveszes es hutlen kezeles megallna a birosagon, de nem mernek perelni, mert ha veszitenek a reszvenyen elszenvedett vesztesegemen felul meg a perkoltseget is buknam...
Ha így nézzük, mondhatnánk azt is, h lehúztak minket. Eladtak nekünk valamit, majd aztán kimentették a cégből. Nem tudom mi lehet ennek a jogi megfelelője.
A gazdasagosabb gondolkodas nem az lenne hogy elobb az itthoni tarolas es tartalek legyen feltoltve s utana menjen eladarlsra csucsfogyasztasnal? Azert a szel sem egy garantalt energiaforras ha szuveren energiapolitikat nezunk priornak..
Amit a hoveszteseg visszanyeresorol ir szerintem mondjuk ugy hogy nagyon optimista . Az 50% veszteseg ami nagyon nehezen megterulove teszi a rendszert . Capexet meg nem lattam erdekes lenne . Valtozatlanul ugy gondolom hogy co kvota kivaltasanal erdemes nezelodni.
Amit irok au ipari tarolora igaz . Az uj folyadekhuteses tarololol altalaban 10000 ciklusra van garancia . 10 ev utan a degradacio 25% . Mukodesi homerseklet - 30 + 50 kozott . Normal esetben 0.5 / 1.25 akku napi 1,5 ciklust megy az elmult ev tapasztalata alapjan .a megterulest javitja ha minden piacon mukodsz . Nagysagrendi beruhazas minden soft koltseggel 250-300 ezer euro ha noveled a meretet aranyosan csokken a koltseg egesz nagy taroloval 100 ezer eur/ MWh alatt leszel
ugyan lehet, hogy igazad van, de nekem ez a húzás akkor sem tetszik. Sokkal inkább az az érzésem, hogy hiába vettem bele egy találmányba, azt kihúzzák a kezem közül. A tőkebevonást nekem a ZRT forma nehezen magyarázza: kik adják a tőkét? Én hogyan leszek benne, az épdu részvényeimen keresztül? Ráadásul a geoakku kft eddig is külön cég volt, ez tehát NEM indokolja nekem egy újabb cég megalakítását.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995