A GeoAkku nem volt a KGY napirendi pontjai között, így szerintem természetes, hogy alapból nem volt téma a KGY "normál részén". Miután a KGY Egyebek részére is lement és hivatalosan is befejeződött a KGY utána tettük fel a GeoAkkuval kapcsolatos kérdéseinket, amire szerintem kielégítő válaszokat adtak. Elhangzott, hogy a 11. hóra ígért bemutató meg is valósult a gyakorlatban (ezzel összefüggésben illetve utána érkeztek az intézményi befektetők), csak nem volt külön kommunikálva ez az esemény a cég részéről.
Teljesen egyetértek, aki ott volt (3-4 fő kisrészvényes, ha kt-t is beleszámoljuk) az szerintem is megnyugtató információkat hallott. Szvsz minden rendben van/lesz csak ki kell várni a folyamatokat.
Az ÉPDUFERR közgyűlésén összességében minden rendben volt, és kifejezetten megnyugtató információk hangzottak el. Látszik, hogy a projekt él, halad, és a vezetőség továbbra is dolgozik rajta. Fontos kiemelni, hogy nincs semmi negatív fordulat, egyszerűen az MVM oldaláról több időre van szükség a döntési és előkészítési folyamatok miatt — ezt már korábban is lehetett tudni. Ez most egy türelemjáték, nem pedig probléma. Aki átlátja a folyamatot, annak most a higgadtság és a kivárás lehet a legjobb hozzáállás.
Bennem azért felmerül a kérdés, hogy a Geoakku csak külön kérésre került említésre. Mint ahogy az sem szimpatikus, hogy a 25. 11. hóra ígért Geoakkus hír is elmaradt, és kussolnak róla. Nincs a menedzsmentnek ideje kiadni egy 5 soros nyilatkozatot, hogy pl: minden rendben. Ne már. Ez vicc. Vagy röhej, se inkább szánalmas.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995