Valojaban az nem olyan iszonyatosan nagy kapitalizacio, persze ahhoz azert kene rendesen tartalom a cegbe, az MVM bulinak rendesen be kene futnia... meg azert speka tulhuzas is kenehozza, de en nem tartom teljesen lehetetlennek
Szerintem azért lesznek még bőven realizálók is 17 Ft felett, 20 Ft- nál meg főleg, mivel az egy lélektani szint. Hétfőn du már tisztábban látunk majd 🤔
Teljesen jól helyezkedsz. Ahogy drága mesterem mondta: "az a pénz amit nem nyertél meg a tőzsdén azt nem vesztetted el." Azaz ha kiszállsz egy jó nyerővel és a papír megy tovább, nem kell rágni a kefét. Nyertél és kész :)
Sok pénzt nem kerestem meg, mert 15-20% nál kiszálltam. Sokszor 1 hónap alatt. Most 1 hónap alatt 100% lett. Kicsit realizáltam. Nem így terveztem, de nem bírtam a nyomást. Még szoknom kell. Nekem most így jobb. A többit tartom.
"Nem léphetsz kétszer ugyanabba a folyóba".Megfogadtam az Opusz-Konzum műsornál,hogy tartom a pakkom,csak napi dt.ügyleteket teszek,mert az előző tüzijátéknál kiestem 50 misiből.Itt nem leszek telhetetlen,de kivárom az általam elképzelt üstökös felbukkanását.Persze az IB faktort nem árt szem előtt tartani,mert az élet rövid!!! Szép hétvégét,még szebb hóvégét! HS!!!!
Én a délelőtt alapján egyáltalán nem gondoltam ilyen zárót! Mindenesetre durva emelkedéssel zárta a hetet 💪 Sajnos már csak egy kisebb parkkal várom a jövő heti folytatást 🤔
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995