Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Dehogy. Úgy tudom, hogy ezen díjak még május és júniusban jelentősen (és feltűnésmentesen) meg lettek emelve. Vedd csak elő a számláidat és látni fogod. Úgymond át lett strukturálva, a fajlagos díjak csokkentek, a rendszerhasználati brutálisan emelkedett. Ne felejsd, h a nemzet legokosabb vállalkozója is érdekelt a bizniszben :)
Jó reggelt! Védéken a mamák pucolják serényen a diót. A helyi felvásárló 2200-2400ft-ért veszi.A román, ukrán dió lenyomja az árakat. Nagyban megveszik olcsón, majd 10-20kg-os kiszerelésben már egy ezressel drágábban adják a zöldségesnek. Vettem saját felhasználásra 3000ft-ért. Megkérdezték nem tudnék-e még többet vinni?! Telefonok, ismerős, barátok és már 36kg-ot eladtam kikilózva, 3500-3800ft-ért. Így lettem fair trade dió felvásárló :DD.Gondoltam egy kis valóság az 5000ft-os dió margójára.
Erre írtam reggel az EUR/HUF topikba, hogy ma ugyanaz meg mint '59 után, amikor elvették a földet. Tönkre akarják tenni a kis egzisztenciákat, mert ha független vagy, akkor vam saját gondolatod. Mindenkit az állam egzisztenciális függésébe akarnak taszítani...
Nyilvan egy Aldi, Lidl es a nagyobb hiperek kigazdalkodjak, de azok a kisboltok, ahol egy csaladnak ez jelenti a napi megelhetest, mi a phaszt fog csinalni?! Tudom, rasi aggodik ertuk…menjenek oda, ahol meg a Holdrol sem latszanak.
Backtest és ami mögötte van