Az a bajom ezzel a mai sajtóközleménnyel, hogy ennek nagy részét már elmondták... Attól, hogy fél-negyed évente elmondják mit szeretnének.... (én is sok mindent szeretnék) Engem az érlelne, hogy mit tesznek, hogy ezek megvalósuljanak mert arról nincs semmi...
Az szuper lenne! De ilyeneket, illetve hiteles, naprakész híreket idáig sem közöltek! A realitás a határidőkben csúszás, kummogás stb... jókat nevettem a módosított eseménynaptáron is, melyben felhívják a részvényesek figyelmét, hogy az eseménynaptárban feltüntetett időpontok változhatnak... (na azok nem fognak, maximum a közzététel dátuma módosul, ami mostanában borítékolható..., tehát pl.: szeptember 23-a marad szeptember 23-a, függetlenül az AKKO-tól, hogy mikor teszi közkincsé jelentéseit).
Még jöhetne valami olyan is, hogy a futó projektek h állnak pl.... Van csúszás- nincs csúszás, hányadik ütem, milyen százalékos az eladás/kiadás a lakásokból-irodákból... Várható átadás-átadások...
Kedves Zoltán! Igazad van, de a stílus maga az Ember...Nem "fröcsögök" tovább! Szép napot Neked! Add el az összes Akkodat most és nem kellene olvasnod ezt a "fröcsögést"...További szép napot Neked!
Tisztelt Labanc Úr! Magyar Péternek a tőzsde fellendítése is a céljai között szerepel...Mivel Kapitánnyal és többekkel együtt van tőzsdei pénzszerzési gyakorlatuk, így remélem pár részvény a helyére fog kerülni, többek között az Akko is...
A szándék, védőháló jelleg lenne a lényeg... nem is kell az elején nagy tételben gondolkodni, hiszen ide is a bizalomvesztés miatt, forgalom nélkül esett...
Kedves Toka Úr! Ott még nem voltam, de biztos női betegségekre is jó, így majd lehet, hogy elutazunk a családdal...Magyarországon sok szép hely van, azért nem kell külföldre utazni...Az elköltött pénz is az országban marad...Így mindenki jól jár...Szomorú, hogy Nagyatádon is haldoklik az a nagy szálloda...
Nekem Csokonyavisonta is nagyon bejön, igaz olyan mintha visszamennénk a 80-as évekbe.A víz kiváló, gázolajszagu...igen hatásos....férfiemberre is jó hatása van🙂
Kedvedért megnéztem, 2024-ben az EBT marzs 3.28% volt, tavaly már 4.13% (ingatlan értékvesztés nélkül), ami megfelel az iparági átlagnak. Több hülyeségedre már nem fogok reflektálni...
Kedves Toka Úr! Igen, tudom...Nagyatádon szuper volt a négy éjszakás nyaralásunk...Csend, nyugalom, szép tájak, kevés ember mindenhol, az egyik legjobb gyógyvíz Magyarországon a termálfürdőben... Nekem nem kell ennél több...Nagykanizsának jöttünk hazafelé, majdnem beugrottunk a törzshelyére...
Akko fórum