Semmi...de maga mégis okoskodik itt is mindig..nem érti a fundát....ha a maga kabátja zsebébe dugok pénzt akkor a maga kabatja annyival tobbet ér. ..teljesen feleslegesen rajzolni bármit is, tokeemelés kozelében..de ezt maga is tudja.Tisztelettel:Toka Ur
Maga is várja a tőkeemelést, az lehet valoban akár 10 napon belul is de max marc 25.-ig.Ja látom kozben app nem igen tombol, pedig ott a bika is...hu ..de marciusban nehogy az legyen az eloterjesztesben hogy App 0 osztalék..mert akkor megnézi az 550-et.
Megcsináltam 4-szer a 250-290-es kört. A nagy menetelésből én már kimaradtam,mentem ebből a zséből CIG-be. Eléggé uncsi ahogy mozog. Jó nagy adag türelem kell hozzá az biztos. Lehet ez a 10mrd majd megmozgatja,bár nekem kicsit ilyen mutyiszagú a story,de ez csak az én véleményem. A club vételre ajánlotta szép célárral. Ők biztos tudják:)
Nem az a bajom...alapvetően spekáztam mindig ezt a papírt...ha 380 felett eladtam volna a pakkom, biztos hogy appot vagy alteot vettem volna...egyik 15 másik 30%-ot ment azóta...ez meg esett onnan 20%-ot Ez a bajom...
Azért én beleveszek holnap, ha marad 340 alatt, mindenképp! Holnap jön egy kis pénz 7-8 ezer darabra jó lesz, megint a többi mellé. Aztán ha nem bírom továbbra a szenvedést legfeljebb eladom nullába, de szerintem egy-két hónap múlva 380- 400 közelében jó lesz ezt eladni. A két napos spekák ha ezt is megtalálják, azonnal 400 közelében lesz👍
Akko fórum