Tehát MOL szerint még van 2-3 hetünk: . "Michael O'Leary, a Ryanair vezérigazgatója szerdán a Sky Newsnak azt nyilatkozta, hogy a repülőgép-üzemanyag-ellátás zavara várhatóan csak májusban várható, annak ellenére, hogy Irán március eleje óta gyakorlatilag lezárta a Hormuzi-szorost. . „De ha a háború folytatódik, fennáll a veszélye az ellátási zavaroknak Európában májusban és júniusban, és nyilvánvalóan reméljük, hogy a háború hamarabb véget ér, és hogy az ellátási kockázat megszűnik” – mondta O'Leary. . Amikor az ilyen hiányok hatásairól kérdezték, azt mondta: „Szinte lehetetlen megmondani. Ha a háború véget ér, és április közepére vagy végére megnyílik a Hormuzi-szoros, akkor nincs kockázat az ellátásra nézve.”„Ha a háború folytatódik, és az ellátás zavarai továbbra is fennállnak, úgy gondoljuk, hogy reális a kockázata annak, hogy május és június folyamán készleteink 10, 20, 25%-a veszélyben lesz. . „Tehát, mint mindenki más az iparágban, reméljük, hogy ez a háború előbb-utóbb véget ér.”"
nem biztos, hogy ő hazudozik, inkább csak idegen neki az arab lélektan. ezen a napokban gondolkodtam. Alkudoztál már arabbal? bazárban, bárhol? Dubajban egyszer vettem aranyláncot. Kabaré. Minden eleme megvan most is. mikor megindulsz az ajtó felé, hogy ennyi volt, jön egy jobb ajánlat, de csak mikor fogod a kilincset. Konkrétan kiabál, hogy ő mennyire meg van sértve, ilyet sehol máshol nem találsz. Kirángatja hátulról a kollégáját, hogy én vagyok az, aki nem értékeli a munkáját.Kétszer fogtam kilincset, mindig ment lejjebb az ár. Mikor végleg kijöttem, féláron vettem meg. Örültem. Vendéglátóm mondta, hogy szar voltam, volt még benne vagy 20%. Így kell ezt is nézni. Földig rombollak...akkor valamit mond Irán...béke lesz...akkor mondja a másikat.
ez érdekes, de az lehet a magyarázat, hogy a világban a többmilliárd hordó tartalék, az mind brent. WTI gyakorlatilag az USA (West Texas Intermediate), abból stratégiai tartalék nekik van. Talán a készletek csökkentek nagyot, hiszen Trump mondta, hogy ők bőven adnak olajat bárkinek. Az is lehet, hogy a finomítók pörögtek fel, feldolgozott terméket könnyebb exportálni. speki, miegymás. Mindenesetre az öreget lassan elsodorja a népharag.
Hát, mert nem igaz. 10 hajó, ha átment ma Nemcsak usa és izrael az ellenség, hanem mindenki, akinél van amerikai támaszpont mondjuk. az öbölmentiek mind kiestek.
Az AUF1 osztrák
televízió szerint az Európai Bizottság a koronavírus-járvány idején tapasztalt
korlátozásokat készíthet elő az energiaválság miatt. Dan Jörgensen uniós
energiaügyi biztos nem volt hajlandó válaszolni az erre vonatkozó
kérdésre, de korábban azt javasolta, hogy az emberek lehetőség szerint
tegyék le az autót, ne utazzanak repülővel, dolgozzanak otthonról, fogják
vissza a fogyasztást, és a nem életbe vágó karbantartási munkákat halasszák el.
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.