elhalt mára a forgalom, de nem csak a Wizzairben, mindenben. Irányt várnak, a sistergő kezek az elmúlt 7 kereskedési nap eladták és megvették, amit akartak.
Szerintem meg nem sok hajó megy át a szoroson. Kár nézegetni, mert ha egy-két hajó át is megy, nem számít semmit. Hamarosan dönteni kell a haború sorsáról, mert sokba fog kerülni. Ha le kell állítani az olajkutakat, az újra indításuk komoly probléma lesz, és akkor még szóba sem került, hogy drónokkal párat szétlőnek. Irán eddig visszafogottan támadott arab országokat, a kérdés, hogy nincs lehetősége vagy csak figyelmeztetett. Én az utóbbit gondolom.
pár hajó elkezdett mozogni a szorosban, van aki átment, és van aki visszafordult, lehet az aknák miatt arrébb állnak. https://www.marinetraffic.com/en/ais/home/centerx:55.7/centery:26.4/zoom:9
nem csak a mértéke és hogy milyen áron van fedezve a fontos, hanem az is, hogy ez hogy viszonyul a Ryanair/Easyjet/stb. fedezettségi mértékéhez és annak árához, mondhatnám azt is hogy az talán ez még fontosabb. nagyon is számít ha itt a jegyárak 1 euróval megemelése is ennyire küzdelmes és ekkora a verseny.
Igaz, köszi.Én azt gondolom, mostanság, 80$ olajnál sem ördögtől való valamennyit fedezni. időarányosan ahogy haladunk előre. kivárni, az már spekuláció. Ha jól emlékszem egy Citi-s vezető jött nemrég, remélem ezek a dolgok kézben vannak tartva. Azzal együtt, hogy meglepettem olvastam: vannak légitársaságok, aki nem igazán védik magukat ilyen piaci műveletekkel.
F26 Q4 volt 83%-on fedezve Január 22-én. F27 55%-on volt. Azért bízom benne,hogy a támadás előtt még kötöttek le üzemanyagot F27-re amikor elkezdtek gyülekezni a hadihajók a Perzsa-öbölben.
szépen összegyűjtötték https://www.marketscreener.com/news/airlines-cancel-more-flights-as-middle-east-conflict-escalates-ce7e5fd9d08df32c WIZZ AIR The low-cost airline suspended flights to Israel until March 29 and to Dubai, Abu Dhabi, Amman and Jeddah from mainland European destinations until the middle of September.
Azért a mai hírekben van több ellentmondás. USA: megsemmisült az iráni tengeri flotta. Majd ma: elkezdték aláaknázni a szorost az irániak. Az aknázáshoz hadihajó kell... majd izrael-USA: megsemmisítettük a kilövőállások nagyrészét. Irán ma: a háború óta legnagyobb csapást hajtja ma végre Irán. mivel? Alapjaiban nem értem ezt szoros kérdést, erre azért lehetett számítani, hogy Irán ezt meglépi.
Jó a cikk, annyi észrevételem van, hogy vezérünk azt mondta, a kövi év 83%-on van fedezve üzemanyaggal, ez a cikk 65%-kal számol. Ami miatt a legrosszabb forgatókönyv van beárazva, az meg a rossz tapasztalat a managementtel kapcsolatban. Meg valahogy mindig történik valami rossz ezzel a céggel, és sosem jó. Az sosem lehet megmondani, mikor fordul át a befektetők hozzáállása, mi billenti át, de látványos lehet majd.
ez azért büdös, nemrég 10% volt. Egy napi forgalom maximum harmada lehet egy kézben, de az is nagyon ritka. Ez olyan abszurd db short növekedés, ami meg sem fordult a piacon az előbbi matekkal. Majd meglátjuk...
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.