amúgy erre az olajárra ez a reakció nagyon visszafogott. Pedig szerintem most pár hetes/havi időtávon ez a 85-75 $ az olajon a legjobb/reális forgatókönyv, ami lehet.
Ha ebből csak 2-3 dolog összejön már kész szerencse lenne. Gyakorlatilag a jövő hetet nem lehet megmondani a mostani bizonytalanságban, nemhogy a nyári árfolyamot. Én még várok a vásárlással pár napig.
Ha az ukran haboru ugy erne veget, hogy ukrajna marad ukrajna es megnyitjak a legi kozlekedest, akkor 30 is elkepzelheto. De ahogy a dolgok allnak, ez nem fog megtortenni egyhamar.
Tegyük fel, az év második felére mindkét háború véget ér, és hogy pont nem lesz háború. Mondjuk a Kuba és Grönland ügy lecsendesedik, és Tajvan körül is csendesebb hónapok vannak. Milyen részvény árat gondtolak a Wizzair számára akkor ? Példáúl a nyári hónapok után ?
Wizzairt ez nem érinti. Nagyrészt be vannak biztosítva üzemanyag áremelés ellen. Ami miatt esett az árfolyam,az inkább a pánik. Már ma a tegnapi minimumhoz képest plusz 10% Újraindulnak a járatok és ugrunk 5000 fölé. Most azért toporog,mert akik tegnap 4000 alatt vettek,sokan realizálnak. Elfogynak,és megyünk tovább felfelé. Én is 19-re lapot húztam,és belevettem még egy adagot tegnap 3950-ért. De nem adom el. Majd 6000-nél😊
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.