De február 27-en már minden bizonnyal nem ajánlottak vételre. Napok, akár órák is számíthatnak, mit ajánlanak. Mindenesetre bejött, amit a brókerem mondott (adjam el 13.5-nel), az én hibám volt, hogy nem hallgattam rá
Ezekkel a bróker ajánlásokkal nagyon vigyázzatok... 14-15 font körül is volt akinek vételre ajánlotta ugyanez a cég, aki akkor rájuk hallgatott, most majdnem a pénze felével mínuszban van. A másik magyar alapkezelő podcastjében is volt egy hosszú megjelenés Váradi Joe-val (talán munkareggeli), aztán 40 perc sztárolása a cégnek... Számomra sokatmondó és aggályos, ha egy cégvezér a befektetők és a vállalat pénzét ilyenfajta marketing-megjelenésekre költi, ahelyett, hogy összekapná a menedzsmentet...
2 dolog miatt nem értek egyet. Egyrészt nincs értelme eladni veszteségre azért hogy egy másik részvénnyel vagy keressek,vagy ne. Akkor megvárom amig ez visszaemelkedik. Másrészt sosem szabad szerintem egyfajta részvénybe tenni az összes tőkét. Nem is teszem. Ezért ha adódik jó vétel,akkor meg tudom venni anélkül,hogy ezt eladnám.
Tudan segíteni valaki, hogy a WIZZ Air milyen típusú részvény? (prémium, standard, Xtend vagy egyik sem), ha egyik sem, hogyhogy lehet vele kereskedni OTP-n belül?
A háborúnak előbb utóbb vége lesz. Az olaj ár rendeződik. Wizzair ugrik. A kovid alatt sem ment csődbe,sőt aki akkor vett az nagyon jól járt. Amig nem adod el,addig nincs veszteség. Addig az csak egy szám.
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.