"November elején is volt 4250,aztán 6300 Február elején." . Azért az egy kicsit más helyzet volt. Irigylem az optimizmusodat. 😉 De ha felmegy 5500-ig, mondjuk Júniusi végéig bármikor, akkor jövök neked egy üveg Pezsgővel.🍾
Szerintem nem kell pánikolni. Én folyamatosan veszem ahogy esik. 4460 az átlagom,és egyszerűen nem adom el amig nem éri meg. Minden zuhanás után van felpattanás. Nem lóverseny ez! November elején is volt 4250,aztán 6300 Február elején. Türelemjáték. A Wizzair nem megy csődbe.
a légi közlekedés egyre kockázatosabb, több low cost légitársaság húzta le a rolót mostanság, ami az Indigo specialitása. nyilván van olyan ár, csak remélem, azt mi nem fogjuk látni soha.
nagyon nem gondolom, hogy az Indigotól várják a shortosok a visszavételt, az indigo 2004 óta tulajdonosa a wizznek, méghozzá a legnagyobb. inkább szerintem ha kell, tőkét fognak emelni, de igazán jó áron.
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.