"A második negyedéves előrejelzésekkel kapcsolatban a Wall Street-i elemzők arra számítanak, hogy a Wizz Air Holdings részvényenként 2,29 eurós nyereséget fog elérni. A bevételi várakozások 1,93 milliárd euróra vannak becsülve. A múlt negyedévben a Wizz Air Holdings elmaradt a nyereségre vonatkozó várakozásoktól, egy részvényre jutó nyeresége 0,30 euró volt a 0,47 eurós becslések mellett." . Na nézzük: » Bevétel: 1428 millió euró (Q1-ben) + 1930 millió euró (Q2 várt) = 3358 millió euró » Nettó profit: 38,4 miilió euró (Q1) + (2,29 euró x 103,42 millió részvény) = 38,4 m euró + 236,83 millió euró = 275,23 millió euró. Tehát FY26H1-ben: EPS = 2,66 euró
Még rádobtak kábé 120ezer részvényt hétfőn shortra. Holnap kiderül, hogy ezt a shortolást komolyan is gondolták, vagy csak szivatták vele a jónépet (azaz míg egyik kezükkel nyomták le az árfolyamot és pánikoltatták a részvényeseket, addig a másik kezükkel pedig nyalábolták fel az egyre olcsóbb papírokat)...
Nálam most 0,45 felett van ez a szám, de persze ez csak az én kalkulációm és becslésem. H2-ben nagy lesz a nyomás a CASK-on (depr/maintenance). Hajtómű téren kéne valami biztató információ, de az iparág már inkább 2028-ról és nem 2027-ről beszél, mint történet vége. Ma 34 gép áll a földön emiatt vs 41 H125 végén. Ami lehet pozitív az az,hogy az új hajtóműrendelésekkel szerintem jön új tartalékhajtómű hozzáférés is. Valami előrejelzést kell adniuk H2-re különben meglincselik őket. Kiváncsi vagyok mit mondanak majd.
Bocsánat, rosszul fogalmaztam! Nem azt akartam megjósolni feltétlenül, hogy milyen számok lesznek, hanem hogy ha ezek a feltételek (számok) teljesülnek, akkor felfelé indulhat el az árfolyam. Tehát ez lesz kábé az origo! . A RASK és CASK értékek különbségének legalább 0,40 euró centnek szerintem lennie kell ahhoz, hogy fölfelé induljon az árfolyam, de az igazi boldogság 0,45 euró cent felett kezdődik. Bármilyen RASK és CASK érték is lesz, inkább nézzétek majd így a jelentést, azaz a kettő különbségét!! . Fontos továbbá még a számokon túl, hogy milyen előrejelzést adnak (ha adnak, mert legutóbb nem adtak és a piac nagyon be is rágott rájuk). Továbbá, hogy lesznek-e további bejelentések (pl. hajtóművek) is. . Vigyázni kell arra is, hogy a short pozíciók zárása esetén nagy valószínűséggel lehet, hogy először lefelé rántják az árfolyamot taktikai manőverként (+ stopok levadászása)!!
Az OTP-t eladóknak üzenem, hogy itt sok szeretettel várjuk őket. Alapvetően azt érdemes átgondolni, hogy ezek a f... hazajöttek az Trump sapkáikban az USA-ból, kaptak valami védőernyő ígéretet, majd elkezdték a megszóritás/további pénzszórást rá egy napra. Hihetetlen éhes rendszert építettek ki, és semmi sem drága a választások megnyeréséért. Nekik nem drága, mert a magyar gazdaság és mi majd kifizetjük. Semmi jó nincs a csőben, ráadásul az így is "kifogyhatatlan" források miatt még közel sem biztos a kormányváltás. Szóval milyen jó lehet egy olcsó, nem hazai politikától függő mégis hazainak mondott cégbe vásárolni? mert venni mindig kell valamit, igaz?
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.