Ajánlotta az erste vételre, de nem mertem belevenni. Azért azt nem gondolom, hogy csődbe megy. Minden járatuk teltházas.Utóbb Kanári szigetek 239 fővel teltházas volt oda-vissza.
Van 2 Mrd cash!! Azért a csőd nem megy ilyen gyorsan. A részvény árfolyam az bezuhanhat, de a csőd még odébb van!! Majd kb valahol 700-800 GBp alatt jön el az a "mennyország", hogy már veretes rossz hírekre se fog komolyabban esni az árfolyam, mert már nincs hova. Ez alatt a szint alatt akkor kezd majd el esni jelentősen az árfolyam, ha a reptéri résidőket is elkezdik értékesíteni... . Az én tippem a következő napokra, hogy a csatorna alját el fogjuk érni (1050-1060 GBp) ezen a héten, aztán hétfőn az utasszámadatokra én egy felputyogást várok (1100-1140 GBp), de természetesen a csatornában maradunk, aztán november 13.-ára vissza le a csatorna aljára (1000-1040 GBp). . U.i.: Én jelenleg nem állok bent. Az alaszkai csúcs óta négyszer léptem be tradeléssel. Háromszor okés voltam (40-50 penny/részvény nyereség), egyszer (legutóbb) pedig mellényúltam (30 penny/részvény bukta). Magyarán én most kívülről dumálok!!
Az sem segít, hogy a momentumpapírokkal rengeteg pénzt lehetett keresni az elmúlt időszakban. Ez van, míg nem kezd el látszani a fény az alagút végén, addig csoroghat. továbbra is fiókba 2 évre eltéve, ha technikailag jön igazolás, akkor venni. Most eltalálni az alját, háááát, lehet próbálkozni. Jelentés: az üzemi működést ki lehet hámozni, az legyen jó. A mindenféle meglepetések persze számítanak, de a lényeg: ha tud pénzt termelni, akkor megoldhatóak a problémák. a Ryanair eredmény izgalmas lesz.
Lenyomják az árat, ez van. Én arra számítottam anno, hogy Q1 után 1350 GBp-ig felhúzzák (az alaszkai csúcs miatt aztán továbhúzták mint gondoltam), aztán vissza tolják 1100 GBp-ig a Q2-es jelentésig. A Q2 jelentés viszont nagyon kétélű, s a bezárások és átszervezések költségei miatt randa üzleti számokra lehet számítani. A kérdés egyszer az az, hogy ezeket a költségeket miként terítik szét, azaz próbálják Q2-be és Q3-ba beleszuszakolni, vagy jobban szétporlasztják hosszabbtávra és akkor a Q2 nem biztos, hogy olyan ocsmány lesz. A kérdés másik fele, hogy ezeket az "egyszeri költségeket" miként ítélik meg a befektetők. Azaz azt mondják, hogy oké ezeket tudjuk és lábon kihordjuk, de közben a hosszútávú stratégiát látjuk és működőképesnek gondoljuk, vagy további veszélyeket látunk, amik bizonytalanná teszik a jövőt. . S persze ott lebeg az a kérdés is, hogy valakik nem akarják-e fölvásárolni, mert akkor bizony jobban megéri lenyomni az árfolyamot és olcsóbban megvenni, mint az, hogy nem pumpálnak pénzt az árfolyam leszorításába és drágábban veszik meg. . Hétfőn (november 3.) reggel jönnek az októberi utasszám adatok, illetve a Ryanair Q2-es jelentése!! Szóval pénteken és hétfőn komolyabb mozgások lehetnek az árfolyamban!! Bár itt komolyabb meglepetésekre én kevésbé számítok, majd november 13-án lesz sokkal izgalmasabb, akkor könnyen lehet nagyobb elmozdulás az árfolyamban. . https://www.tradingview.com/x/rjVghziM/ Egyelőre az új trendcsatornában haladunk, ahogy sajnos várni lehetett...
En tartok tole h ez egy legjobb esetben is vegyes jelentes lesz es az nem tul jo h majdnem a legaljan kapjuk a nyakunkba. Nem lepodnek meg 1000 alatti araktol sem igy mar. Vicc az arfolyam es eros a funda is, de a mukodesnek kell erosnek lenni es termelnie a jovoben, nem tudom h az a rengeteg uj jarat amit inditottak mikor fog latszani... Addig igazabol barmi is lehet, ugyis kiderul ha volt vmi susmus...
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.