Az alábbi linken olvasható bejegyzések alapján komoly egészségügyi problémával néz szembe a Világ, ami rövidesen jelentős hatással lehet a világgazdaságra is
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live
svédek egy másik védekezési módot választottak, nem a karantént itt lehetőleg a legtöbb ember legyen vírusos, és akkor már nem tud terjedni tovább, nincs kire öregekre biztos gondoltak ezekután
"a zemberek nyomására rendelte el" 10-ből 8 ember akivel beszélek, az anyázik a bezárások és a korlátozások végett. Nem tudom, kik azok a zemberek, én dolgozni, tenni, szabadon élni akaró embereket ismerek illetve anyázókat a bezárás és az egzisztencia elvesztés, a tönkremenésük miatt. De aztán majd a nagyember is észreveszi, hogy ez így van, csak a sok hülye mainstreames nyomja politikai okból a szöveget.
Tudod van aki hülye és okoskodik van aki meg okos de hülyéskedik!! Gambának semmi nem számit,a fél világ gazdaságilag padlón,milliók lesznek fertőzöttek de ő csak a tengerparton akar sétálni.önző ember lehet.Menjen nyugodtan akár holnap é nem bánnám.Csao .
állítólag nem legfeljebb a határzárra de az meg úgy is mindegy ha a másik oldal lezárja különben a svédek teljesen mást csinálnak, ha már nemzetközi egyezmény
korábban azt hittem jó ez a fidesznek amit hallottam viszont az alapján kicsit sem jó sőt mint írtam a nagyember nem is akart karantént egyáltalán a zemberek nyomására rendelte el most már kényszerpálya van
"Rohadt nagy járvány. Legalábbis ami a médiában végigszaladt. Mintha
egy világméretű kísérletet futtattak volna le, amely révén azt akarták
kideríteni, hogy megfelelően kiépített propagandával el lehet-e hitetni
az emberekkel egy rettenetes világjárvány fenyegetését úgy, hogy a
valóságban nincs semmiféle járvány, annak halvány nyoma sem? A válasz:
igen. Ma a világmédia bárkivel bármit el tud hitetni, semmit sem számít a
valóság, semmit sem ér a józan ész. A koronavírus-kampány valójában egy
háború volt a józan ész ellen, és ebben a háborúban a józan ész
vereséget szenvedett. Ismerje el ön is, Kedves Olvasó, hogy bármennyire
is gyanakodott, voltak pillanatok, amikor mind elbizonytalanodtunk. Mert
mi van, ha mégis igaz?"
CoronaVirus