Erről a 200milliárdos informatikai élő szerződésről már én is olvastam és írtam is.
200milliárdos informatikai szerződés amit a 4IG folyamatosan szolgáltat és az állam folyamatosan fizet!!!
Ez a lényeg!!! Itt a fórumokon sokan írogatták, hogy az új kormánytól 1ft-ot nem kap a 4IG. Hát...
Gondolom ez az állami megrendelés a következő 2 év állami szerződéseit "betakarja" és majd lesznek újak is. Wallist is elérte a korrupció:
https://telex.hu/gazdasag/2026/09/10/vesztegetes-veres-tibor-auto-wallis-obudai-korrupcios-ugy-gyanusitas
Rengeteg cég és ember ellen lesz vizsgálat. Hogy győzik majd??? Ha folyamatosan növekednek a vizsgálatok, akkor tolódnak majd az ügyek és több év lesz.
Valószínű igaz, hogy 6év is lehet az elszámoltatás, vagy több
a lényeg, hogy jászai minél előbb egyezzen meg a kormánnyal.. Ha tisztul a kép, akkor gyors visszarendeződés jöhet az árfolyamban. A cég eredményessége folyamatosan javul.
Egyre nagyobb a külföldi bevételek aránya. Már 10% volt a 2Qben. Ez majd növekedni fog, főleg a külföldi informatikai megrendelések növekedése és a telekommunikáció miatt.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.