Viszonylag nagy forgalommal emelkedett a korábbi napokhoz képest! Szerintem speka short volt, kihasználva a nyári pangást, a részvény körüli tulajdonosi csendet és politikai zajt. Remélhetőleg visszamegyünk 1900 vagy 2000 felé oldalazni! Augusztusban lesz a következő pénzügyi jelentés ami beszédes lesz.Már most is komoly megrendelése volt a hadiipari és űripari szektornak, remélem növekedni fog!
Annyival egészíteném még ki, hogy ha valamilyen módon még a funda is támogatná, akkor nem hónapok, hanem hetek. Nekem ez túl optimista, nem tartom valószínűnek, de nem is lehetetlen.
Igen. Bár szerintem 1800 környékén kellett volna fordulnunk a dupla-aljhoz, (nem vettem bele a napközbeni 1600-as leszúrást, csak a záró árakat néztem) A többi egyébként stimmel. Ha kijön a dupla-alj, akkor a 2400-on át kell mennünk 3000 fölé kicsivel. Hozzáteszem, hogy én a károgók csoportját erősítem, és ezzel azért vannak fenntartásaim az invalid kereskedés miatt. Reméljük a legjobbakat! "Sose adjátok fel a reményt" :)
A tegnapi elemzések alapján a dupla aki közelében fordultunk ma, a nyak 2400 HUF körül van. Ha azt átviszi a következő cél 3100 HUF. Jól látom?? De ezek honapok!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.