De sok lett itt az okos Kata..nekem is rengeteg van nem adtam 1dbot se..gondolom sokan papir nelkul ilyen okosok..lyen sok okos előbujt akkor mehetunk is fel🚀🛸🚀 ui jakuzziba vagyok hűtenem magam de nagyon meleg van sanos nekek is ajanlom😉
Ez a Rakéta most a hangárban van nagygenerálon. Hosszú javítás lesz, átvizsgálás, alkatrészek cseréje stb. (nem is csoda tavaly nagyot repült), amíg nincs repüléskész állapotban itt nem lesz kilövés. Valószínűleg, valamiért most ez, vagy a még alacsonyabb ár a jó. Tavaly meg a 4000 és afölötti. Érdekes módon tavaly a Mubala szerződés megkötése előtt volt a rakéta nagy repülése. A megállapított ár a szerződéskötés elötti 90 nap forgalommal súlyozott tőzsdei ára volt - akkor a 4000 Ft volt a jó és az érdek. Egyszer a nagygenerálnak is vége lesz.
Valoszinu van nehany olyan szamla amiket kitaraznak egyesek mert surgos lett nekik.Amennyiben 4ig rv is van rajta akkor eladjak.Aztan a penzt viszik ki.
Mi, akik itt hergeltük egymást napok óta, eddig egy darabot se adtunk el. Veled értek egyet! Lófaszt mi barmoltuk le! Nélkülünk ment a lenyomás. Szóval sonos, Kosto és a többi örök pozitív ezt benézte! Az ő pénzük is ég, de sebaj, ők a profik, mi a rinyagépek. Valakinek a villanyt is le kell majd kapcsolni...
Esésben venni kell, emelkedésbe pedig eladni. A tőzsde nem gyenge idegzetűeknek való, a day trade pedig különösen nem, mert a kockázatéhség nem azt jelenti, hogy reggel megveszem tutik biztosra, esete pedig 15 %-kal magasabb árfolyamon szintén tuti biztosra eladom. Ezt is, mint a többi NER részvényt, ki kell várni. A jelenlegi politikusok, mint potenciális milliárdosok, ügyesen játszva férkőznek szerintem be ezekbe a cégekbe, a tulajdonosi struktúra megváltoztatásával. Ez persze egyelőre csak egy elmélet, de majd meglátjuk.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.